Шофьорът, който размаха пистолет на пътя, твърди, че първо той

...
Шофьорът, който размаха пистолет на пътя, твърди, че първо той
Коментари Харесай

Агресивният шофьор, размахал пистолет на пътя, твърди, че първо той бил ударен

Шофьорът, който размаха револвер на пътя, твърди, че първо той бил ударен, заяви бТВ.

Скандалът се е разиграл на столично кръстовище през вчерашния ден следобяд, а мотив за него става рисковото шофиране . На автомагистрала " Тракия " водач избутвал останалите водачи към мантинелата, засичал ги е и е карал бързо в спешната лента .

Мъж размаха револвер след забележка за погрешно шофиране (ВИДЕО)

Според Димитър Бояджиев, който разгласява видеото в обществените мрежи, рисковото шофиране е почнало още на Ихтиман и е завършило на входа на София.

Именно на кръстовището водачите напущат колите, с цел да се схванат, само че разправията сред тях прераства в скандал.

Жестокост на пътя: Мъж преби свиреп жена поради лека злополука (ВИДЕО)

" Слизам да го запитам за какво заплашва живота на фамилията ми и другите пасажери. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране. В момента, в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя, той вади револвер и слиза от автомобила, след което афишира, че е служител на реда и ни засичал, тъй като не сме му създали път ", написа Бояджиев в обявата в обществените мрежи.
 
По информация на бТВ водачът е върховен чиновник на Военна полиция . Пред полицията е разказал, че първо е бил ударен, а по-късно двама души се пробвали да го извадят от колата принудително. Затова извадил и револвер.

Военният служител на реда евентуално ще получи обвиняване за безчинство при ръководство на МПС - закононарушение, вписано в наказателния закон след серия случаи на експанзия по пътищата. За сходно нарушение се планува затвор до пет години, а за погрешно боравене с оръжие и санкция сред 300 и 5000 лв.. По тематиката Мъж нанесе побой на юноша, блъснал колата му на паркинг в София
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР