Шофьорът Георги Семерджиев, който беше обявен за издирване, беше задържан

...
Шофьорът Георги Семерджиев, който беше обявен за издирване, беше задържан
Коментари Харесай

Георги Семерджиев е арестуван на адрес, на който не е регистриран

Шофьорът Георги Семерджиев, който беше разгласен за търсене, беше арестуван към 13.30 часа. Той беше хванат при спецакция на Столична дирекция на вътрешните работи и бранш " Кобра ". От прокуратурата, Столична дирекция на вътрешните работи и Национална следствена служба дадоха брифинг с детайлности.

Разследването е под надзора на Софийска градска прокуратура и Национална следствена служба. Началникът на отдел „ Разследване “ в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Стойно Цветков не разяснява какво е споделил арестувания Семерджиев. Открит е на адрес, на който по принцип не е регистриран. Криминално проявен е. Има информация, че дружно с него е имало още един пасажер, жена. Автомобилът е бил спрян от придвижване, само че е бил ръководен с подправени номера.

Ясен Тодоров от Национална следствена служба съобщи, че по-рано са ревизирали адреса, на който е бил регистриран Семерджиев. Бил е открит в " не напълно съответно " положение. Ще бъде заведен в здравно заведение, с цел да му бъде взета кръвна проба.



Сигналът за злополуката, зародила в региона на бул. „ Черни връх “, при която починаха две млади дами, бе подаден нощес в 23.08 ч. Според данните досега автомобилът, който мъжът е управлявал, се е движил от НДК с висока скорост, блъснал е таксиметрова кола на кръстовището на бул. „ Арсеналски”, след което се е блъснал в асансьора на метростанцията. От мощния удар колата се e разцепила на две и едната половина удря смъртоносно двете девойки, които по това време са се движили по тротоара.

След случая водачът съумява да избяга. Той е с голям брой криминалистични прояви, в това число и такива с наркотични субстанции. Заради осъществени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата е с отнето удостоверение за ръководство.





Свалете приложението BNT News за или и научавайте новините първи!

Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР