Шофьор, употребил алкохол, е избягал след пътно-транспортно произшествие (ПТП) в

...
Шофьор, употребил алкохол, е избягал след пътно-транспортно произшествие (ПТП) в
Коментари Харесай

Много пиян шофьор катастрофира и избяга, нападна и полицай

Шофьор, използвал алкохол, е избягал след пътно-транспортно произшествие (ПТП) в благоевградско село и е показал експанзия при следваща инспекция, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Благоевград.

Около 18:30 часа през вчерашния ден гражданин на село Краище, община Белица, е съобщил за настъпило ПТП в селото, след което автомобилът е напуснал местопроизшествието. От пристигналите на място полицейски чиновници е открито, че са изкривени и деформирани железна мрежа и железен прът на ограда на частен парцел.

Предприети са незабавни издирвателни мероприятия, вследствие на които автомобилът е открит в селото, а при осъществената инспекция на 38-годишния му лидер от Краище е установено, че той не има удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство и е във очевидно нетрезво положение.

В хода на инспекцията мъжът не е извършил отдаденото му полицейско предписание да остане на място до приключването й и е показал нападателно държание, допълват от ОДМВР - Благоевград. Същият е оказал опозиция при задържането му, като е нанесъл удари в региона на краката на един от полицейските чиновници.

От полицията в Благоевград показват, че за случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР