Шофьор стреля по кола в района на Владая, съобщава bTV.

...
Шофьор стреля по кола в района на Владая, съобщава bTV.
Коментари Харесай

Стрелба след преследване на пътя между София и Перник

Шофьор стреля по кола в региона на Владая, оповестява bTV. До случая се е стигнало след малко гонене сред два автомобила. Шофьорът е избягал.

Куршум е уцелил в главата един от пасажерите в колата. Става въпрос за сума пари - 200 лева, която едните са дължали на другите.

Пострадалият мъж приказва пред bTV:

„ Той дължеше сума пари на братовчедка ми и аз трябваше да отида да ги взема от него. Отидох да взема парите, той нещо я е заплашвал и също е споделил, че има някакви планове към мен “, описа мъжът.

Той посочи, че става въпрос за 200 лева Преследването е траяло 10 минути, добави потърпевшият.

„ Той има сергия тук, на Владая. Дава ми парите, вика – изчакай малко. Извади ножа, видя, че съм с още две момчета, след което вика – хайде, тръгвайте си. Ние запалихме колата, той извади револвера, стартира да стреля по нас. И по време на придвижване също стреляше и ме уцели в главата “, описа потърпевшият юноша.

По думите му мъжът е престъпно проявен и прекарва бежанци. Имал и условна присъда за това. Още едно момче в колата е било уцелено в главата, само че е без рани, защото е обратен тласък от изстрела, добави потърпевшият.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР