Шофьор се размина на косъм от катастрофа след нагла маневра

...
Шофьор се размина на косъм от катастрофа след нагла маневра
Коментари Харесай

Този наглец опитал да предизвика катастрофа в Пловдив, нервиран, че не го пускат!

Шофьор се размина на косъм от злополука след нагла маневра от страна на негов сътрудник на пътя. Историята описа пострадалият пловдивчанин пред TrafficNews.bg.

Наглата преживелица се разиграла в следобедните часове на бул. „ Цар Борис III Обединител” в Пловдив и бе записана от видорегистратор в колата на пострадалия.

Той се е движил по въпросния бул. в междинна лента. Отдясно около него и то в бус лентата профучала Лада Нива. Водачът безочливо се опитал да се престрои, само че другите водачи, не го пуснали. Това ядосало лидера на равнищата и той почнал да шари на пътя чак до кръстовището на Чифте баня.

„ От 11 години съм водач, изкарвам се прехраната с книжката си и по през целия ден из улиците на Пловдив. Виждал съм какво ли не! Изключително търпелив и балансиран водач съм, само че това ме подразни “, написа пловдивчанинът.

На кръстовището читателят завил наляво. Зад него още веднъж била ладата. Джипът минал с цялостна газ пред него, а водачът му почнал да натиска внезапно спирачки преднамерено, с цел да провокира ПТП. Действията на лидера на равнищата са били подбудени от обстоятелството, че никой не му е дал път.

„ Изключително нахален лидер и рисков. Опитах да приказвам с него. Казах му, че имам видео регистратор, само че въобще не му пукаше. Смееше се безочливо. Шофьорът беше с пътник, който очевидно беше удовлетворен от протичащото се. Лошото е, че бяха хора на възраст над 50 години, от които се чака да са улегнали и да дават образец на нас по- младите водачи, само че уви”, добавя мъжът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР