Шофьор се гони с полицейски патрули по пешеходна алея в

...
Шофьор се гони с полицейски патрули по пешеходна алея в
Коментари Харесай

Хората в Бургас настояват за ограничителни колчета по пешеходната зона

Шофьор се гони с полицейски патрули по пешеходна алея в Бургас на метри от масите с клиенти на заведенията.

След случая, хората работещи в пешеходната зона, упорстват за слагане на ограничаващи колчета.
Шофьорът от бясната гонка в Бургас остава в ареста Дете от морския град остава в болница, откакто беше блъснато в морския град
Криминално проявеният, който заплаши живота на десетки хора в петък вечер в Бургас, е профучал през оживените пешеходни булеварди в морския град с над 100 км/час. Инцидентът, който припомня за злополуката с Милен Цветков, по знамение завършва без жертви. След злощастната гонка, мъжът е отказал да бъде тестван за алкохол и опиати.

Снимка: btvnovinite.bg

Петък вечер, малко преди среднощ. Първите отворени заведения, извадили маси извън, са цялостни с хора. Доника Стойчева обслужва клиенти, когато чуват писък на сирени и край тях профучава лека кола, следвана от полицейски патрул.

Снимка: btvnovinite.bg

" Може би по-малко от два метра от някои хора… тъй като никой нямаше времето за реакция да предотврати случай ", спомня си Доника. По думите й хората са се отдръпнали в последния миг, тъй като мислели, че ще спре и някой ще реагира.

Шокът е огромен, когато осъзнават, че са се избавили по знамение.
Автомобил катастрофира в центъра на Бургас след гонка с полицията Водачът е карал с висока скорост през цялата пешеходна зона на "Богороди ", като след него били 5 полицейски патрула
След като прелита през пешеходния бул. " Богориди ", беглецът завива около постройката на общината и продължава по централната пешеходна улица " Александровска ". Забива се в дървения фундамент на площада. Въпреки късния час и там е имало хора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР