Шофьор сътвори истински екшън днес, след като избяга от полицаи

...
Шофьор сътвори истински екшън днес, след като избяга от полицаи
Коментари Харесай

Шофьор си спретна гонка с полицаи, мина през шипове и бариери, катастрофира и рани двама униформени

Шофьор сътвори същински екшън през днешния ден, откакто избяга от служители на реда и го гониха десетки километри.
Прочетете още
Днес следобяд лек автомобил " Мерцедес " е предизвикал злополука сред кюстендилските села Багренци и Нов чифлик, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил. Водачът е карал рисково и не се подчинил на подадените полицейски сигнали за прекъсване е инспекция по пътя от Банско, по основен път Е-79 и е траял по пътя за София, като навлязъл на територията на Кюстендилска област и поел към Кюстендил.

Служителите от оперативните дежурни на двете дирекции Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка. Оперативният дежурен в Кюстендил разпоредил създаване на контролно-пропускателни пунктове, само че лидерът траял да не се подчинявана подаваните сигнали и траял да кара рисково, преминавайки през заграждания и шипове с висока скорост. Ударил служебния автомобил " Опел астра " на полицията в Кюстендил, а след това се забил в дърво. 

41-годишният лидер е изведен от колата и е арестуван. Предстои да му бъде изработен обзор в болница и да му се вземат проби за проучвания, съобщи " 24 часа ".

Двама служители на реда са потърпевши и прегледани в болница. Единият е със строшен пръст на единия крайник и изкълчено рамо, а другият  е със строшен пръст на дясната ръка.

Уведомена е прокуратурата и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР