Шофьор публикува във Facebook видео от магистрала Струма в района

...
Шофьор публикува във Facebook видео от магистрала Струма в района
Коментари Харесай

Шофьор публикува видео от мястото на автобусната катастрофа на АМ Струма

Шофьор разгласява във Фейсбук видео от автомагистрала " Струма " в региона на село Боснек, направено ден преди, при която на Северна Македония.

Припомняме, че случаят се случи нощес към 2 часа след среднощ, а двете съществени версии са неточност на водача и техническа нередовност, защото транспортното средство се е запалило.
Бивш шеф в АПИ за автобусната покруса на Автомагистрала " Струма ": Не може толкоз жертви единствено поради пътя
Македонската компания " Маврово " е построила сектора от автомагистрала " Струма " край село Боснек, където нощес рейс катастрофира и изгоря....

Авторът на кадрите  Димитър Димитров демонстрира, че малко преди завоя има подложен знак за чешма, само че няма знак, нито маркировка, които да указват, че дясната лента е единствено за отбивката, а не е дейна.

" Като експерт и съзнателен лидер, виновен за 50 ориси, Вие " заставате " там, където е мястото на Вашето транспортно средство - в най-дясната лента. След завоя осъзнавате, че маркировката Ви е подвела, само че към този момент е късно. Правите всичко, което е по силите Ви, само че Вашата орис и тази на още 50 почтени души към този момент е предопределена. Корупцията убива ", написа той.

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР