Шофьор получи глоба за неправилно паркиране в Обединеното кралство. Мъжът

...
Шофьор получи глоба за неправилно паркиране в Обединеното кралство. Мъжът
Коментари Харесай

Шофьор отнесе глоба на паркинг, въпреки че колата му е в очертанията СНИМКИ

Шофьор получи санкция за погрешно паркиране в Обединеното кралство. Мъжът реши да предизвести и останалите водачи за типа на провинението си.

" Не правете същата неточност като мен, в случай че не желаете да получите £100 санкция за паркиране на необитаем паркинг като мен, " написа той.

Той разгласява и фотография на колата си пред търговски център. Возилото е ситуирано в очертанията на паркомястото, само че все пак, нарушаване е установено от органите на реда.

" Казаха ми, че предницата на колата ми е заела част от тротоара. Разбирам, в случай че има човек в инвалидна количка, който не може да мине… само че е малко евентуално, тъй като нямаше никакви хора в този миг, " изяснява мъжът.

Публикацията му в Reddit събра повече от 7000 гласа " за " и също по този начин провокира спор със стотици мнения.

Много хора симпатизираха на водача, като един от тях написа: " Разбирам за какво са ви глобили, само че и аз бих бил демонски гневен ".

Друг написа: " Блокирали сте половината тротоар, само че £100 - е малко прекомерно. "

Много от хората обаче са на мнение, че мъжът просто би трябвало да се научи да паркира, тъй като в действителност би било невероятно прекосяването на хора с инвалидни колички или майки с деца.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР