Шофьор паркира колата си в тревни площи.Антония Близнакова е заснела

...
Шофьор паркира колата си в тревни площи.Антония Близнакова е заснела
Коментари Харесай

Екологично паркомясто: Змиите харесват това! СНИМКА

Шофьор паркира колата си в тревни площи.

Антония Близнакова е снимала автомобил, който е паркиран на необичайно място - в тревните площи. Фотото е снимано в София, само че не е ясно точното местонахождение.

" Екологично паркомясто ", така Антония Близнакова озаглави обявата си в мрежата, а потребителите реагираха със смееща се емотиконка.

Не е ясно какво е наложило водачът да зареже колата си на това място.

От фотографията излиза наяве, че тревата е много висока - тя закрива регистрационния номер на возилото.

" Жалко, че не е могъл напряко в хола си да паркира ", написа в мненията Ася Константинова.

В мненията означават още, че е допустимо водачът да остане изненадат, откакто се качи в колата си, тъй като в нея може да се е настанило студенокръвно безкрако влечуго... това би било инфарктна изненада!

" Обикновено и дълги шарени пръчки обичат да се настаняват в такива топли железа. Проблем е, че могат да се покажат и вътре, по време на придвижване... класика ", коментира Калин Кирилов.

Ще си позволим да припопомним на водача, че паркирането в тревни площи и паркове предстои на глоба по Наредбата за запазване на зелените системи.

" Един прочут ми сподели, че чул от негов другар, че такива екологични паркоместа имали дарба да спадат гумите, както и да оставят черти по боята на автомобила ", написа Борислав Кушев в секцията за мнения.

" Рено вършат косачки?! ", шеговито добави Георги Коларов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР