Шофьор остана изумен и ядосан, след като беше глобен. Мъжът

...
Шофьор остана изумен и ядосан, след като беше глобен. Мъжът
Коментари Харесай

Глобиха шофьор на пътя, защото дава път на линейка!

Шофьор остана учуден и сърдит, откакто беше санкциониран. Мъжът би трябвало да заплати 130 английски лири, тъй като направил положително! Джеймс дал път на задаваща се зад него кола за спешна помощ с пустата сигнализация. За задачата той отбил автомобила си в бус лентата. Действието се разиграва в Уолтъмстоу, източен Лондон.

Джеймs изрично не счита, че е направил нещо неправилно, по тази причина взема решение да оспори санкцията.

„ Дори откакто апелирах, ми споделиха, че са я издали вярно и че транспортните средства за незабавна помощ имат право да употребяват бус лентата, тъй че аз и други две коли по-скоро пречим, в сравнение с оказваме помощ. Въпреки това, когато рейс стои на автобусна спирка и кола за спешна помощ не може вълшебен да премине през него, тя би трябвало да изпреварва отдясно, “ споделя мъжът.

И добави: „ Това, което мисля е, че или са създали неточност, налагайки ми санкцията, или не би трябвало да оказваме помощ на нашите служби за незабавна помощ, като не им даваме път. "

След като апелира санкцията, водачът получава писмо, в което се отбелязва: „ Превозно средство не би трябвало да се движи, паркира или стопира в автобусна лента по време на интервала на употреба, в случай че знаците не демонстрират, че транспортното средство може да го направи. “

В последна сметка обаче санкцията бива анулирана, откакто мъжът дава публичност в локални медии. Дори мъжът получава и опрощение.

Случаят провокира яд онлайн, като един лондончанин назова санкцията от £130 „ срам “.

„ Бус лентата е там за потока на трафика, а не за печелене на пари от порядъчни членове на обществото. Напълно ясно е, че не е употребявал бус лентата, с цел да изпреварвари трафика “, написа той.

Друг разяснява: „ Според закона не е разрешено да се движите в автобусните ленти, да минавате на червени светофари даже за транспортни средства за незабавна помощ – малоумен закон, изключително когато помагате да спасите нечий живот. “

Официална позиция гласи, че в случай че кола за спешна помощ с пусната сигнализация се нуждае от кулоар, то колите могат да отбият настрана, даже по бус лентите, с цел да премине – без да получат санкция. Но в случай че колата за спешна помощ не е с пусната сигнализация, а лидерът премине в бус лентата, тогава предстои на санкция.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР