Шофьор на тежкотоварен автомобил осмя по забавен начин обявите за

...
Шофьор на тежкотоварен автомобил осмя по забавен начин обявите за
Коментари Харесай

Тираджия разби на пух и прах обявите за работа в бранша

Шофьор на тежкотоварен автомобил осмя по занимателен метод обявите за работа в сектора. Както и при другите разгласи, тук също има десетки условия, само че дава отговор ли заплащането на тях?

Мъжът е написал поста си в жанр, който да допадне на " робовладелците ", оп на работодателите. Водачът е изброил всички свои позитивни качества.

Вижте текста на Христомир Христозов:

Четейки обявите от робовладелците,... опс... Работодателите мога да пусна следната публикация в типичния техен жанр, с цел да им се харесам:

Аз съм водач с 77г трудов стаж (още на татко ми в т*пките съм бил в камион)
Ерген, неженен, негаджосан, от женска ръка не допрян - мога да работя 6-7-...-11-12-13 месеца, само че без 13та заплата.
Имам категории А,Б,В,Г, З... Мога да карам камион с ремарке, с 2 ремаркета, с 5 ремаркета, и дребен трен.

Притежавам АDR, ASR, GPS, Комитет за Държавна сигурност (на СССР), Централно разузнавателно управление на САЩ, FBI...БКП, Съюз на демократичните сили.... за цистерна, за мотокар, за хеликоптер, за самолетоносач и ръчна количка с 1 колело.

Аз съм стимулиран, хигиенизиран, витаминизиран, не пия, не пуша, не пържа риба, не хапвам и не се*а в кабината.

Всяка неделя върша Ленински съботник: изваждам въздушния филтър и го духам с компресора, източвам нафтата в туби и забърсвам утайките от дъното на резервоара, измивам с гореща вода горивния филтър с цел да падне парафина, смъквам една по една всички 12 джанти и ги измивам, напомпвам, гресирам гайките (в офиса имате компютри, сметнете 12 джанти с по 10 гайки.... Не е 120, тъй като на диференциала гумите са двойни, само че въпреки всичко в Офиса камион сте виждали единствено на календара).

Когато върша 45 ч. пауза, смъквам всичките колани и ги пера в кофа с веро, с цел да не ми цапат ръкавиците, че тях не ги плащате.
Обичам да дремя " на джоб " на автомагистралата и минаващите камиони по този начин поклащат кабината и люш-люш... се спинка по-сладко.
Понеже имам проблем с простатата, ставам на всеки 20 минути, върша оглед на резервоарите, бризента,... Така, давам нощен часовой, с цел да не източат нафтата.

За заплащането не се тормозете - по този начин едно авансче по 150€ на месец ми стига, дори и остава, щот нали не пуша. Пък някой ден може и да ми дадете цялата-половин заплата, тъй като сте ми удържали за нови зимни гуми за Поршето си, почивката с любовницата в Малибу, също минава за длъжностен разход и с моите 14700км/м компанията е на ръба на банкрута, само че все пак за коледен подарък успяхте да намерите пари и ми подарихте МАГНИТ.

Благодаря и за новия Атлас на Европейския съюз. Знам че китайските GPSи са с мито и за това ще карам по карта и по табели.
Благодарение на това, че от време на време презакачаме ремаркета, имам шанс да попадна на ремарке с лоен царски болт, че да смажа и лафета.

Знам по какъв начин да пренарязвам диференциални гуми с белачка за картофи. Мога да върша пистов грайфер за лятото и съвсем го докарах до зимната шарка на МИШЕЛИН, тъй че ще изкарат още половин година.

За всевъзможни въпроси ми пишете Л.С., като хвана WiFi на бензиностанцията, ще ви отговоря, тъй като служебният телефон с безценен и е кодиран да набира и да звъни единствено на телефона на Диспечера.

 

Негови сътрудници заляха с позитивни мнения и лайкове обявата му. Ето и дребна част от тях:

" Па то си е истина...не е подбив, сътрудник ", означи Т.Тотков. " Най-доброто за 2022 година в групата, отлично! ", прибавя М. Ангелов. Много крепко! Познах себе си! Лек път и радостни празници!, написа П. Кирев.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР