Шофьор на полски ТИР катастрофира и загина на международен път

...
Шофьор на полски ТИР катастрофира и загина на международен път
Коментари Харесай

Полски гражданин изгуби контрол върху тира си и загина до Монтана

Шофьор на полски ТИР катастрофира и почина на интернационален път Е79. Тежкият случай е станал в събота по обяд край монтанското село Смоляновци, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Според полицията, до ПТП-то се е стигнало, откакто лидерът - полският жител Г.Дж., на 59 години, е изгубил надзор над камиона и тегления от него товар и е излязъл от шосе Е 79 в региона на Смоляновци, написа Конкурент бг.

" Волво " -то му и ремаркето са се спрели на към 400 метра вляво от пътя, открили пристигналите на място служители на реда.

Линейката, пристигнала, с цел да окаже първа помощ на лидера, установила неговата гибел. На този стадий липсва информация дали водачът е получил сърдечен удар и това е провокирало злополуката или смърта му е настъпила в резултат на претърпяното пътно-транспортно произшествие.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс. По натрупа на лидера няма забележими следи от принуждение. Не е открит спирачен път при напускането на пътното платно от товарния автомобил.

Трупът на умрелия е превозен в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в Монтана за аутопсия.

Работа по случая продължава полицейското ръководство в града на Огоста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР