Шофьор на Мерцедес“ е помел патрулен автомобил по пътя Банско-Кюстендил,

...
Шофьор на Мерцедес“ е помел патрулен автомобил по пътя Банско-Кюстендил,
Коментари Харесай

Шофьор на „Мерцедес“ помете патрулка по пътя Банско-Кюстендил, пострадаха полицаи

Шофьор на „ Мерцедес “ е помел патрулен автомобил по пътя Банско-Кюстендил, при което са потърпевши двама полицейски чиновници , оповестиха от ОДМВР-Кюстендил.

Вчера следобяд лек автомобил „ Мерцедес “ е предизвикал злополука в региона сред селата Нов чифлик и Багренци . Водачът е карал рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за прекъсване и инспекция по пътя от Банско по ГП Е79.

Водачът е навлязъл на територията на Кюстендилска област и е поел в посока града. Служителите от оперативните дежурни на ОДМВР–Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка. Оперативният дежурен на ОДМВР–Кюстендил е разпоредил построяването на контролно-пропускателни пунктове , лидерът траял да не се подчинява на подаваните сигнали от полицейските чиновници и траял с рисковото шофиране. Мъжът е минал през заграждения и шипове с прекомерно висока скорост и е блъснал длъжностен автомобил „ Опел Астра “, след което се е блъснал в крайпътно дърво .

41-годишният лидер е бил изведен от автомобила и е бил арестуван. Направени са му медицински прегледи и проучвания в кюстендилската болница. Двама служители на реда също са потърпевши – единият е със строшен пръст на единия крайник и изкълчено рамо, а другият е със строшен пръст на дясната ръка.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР