Шофьор на лек автомобил се оказа паркирал на чуждо място.

...
Шофьор на лек автомобил се оказа паркирал на чуждо място.
Коментари Харесай

Шофьор завари вдигната чистачка на колата си. Той: Вдигнете и другата СНИМКА

Шофьор на лек автомобил се оказа паркирал на непознато място. Това открива той, откакто открива, че е вдигната едната му чистачка. Случката е от Велико Търново. Мъжът шеговито разяснява и пожела да му бъде вдигната и другата чистачка, защото не помни, а от време на време замръзват.

„ Ако индивида, който ми е вдигнал чистачката се познае, дано на следващия ден ми вдигне и другата, че не помня от време на време и замръзват в същото време. Жив и здрав да си и си реалокира коша за отпадък вляво, и ще има от кое място да излезеш. Видях, че си с огромен номер обувки и давам обещание да спирам най-малко още месец пред вас, до момента в който си свърша работата!, “ написа той в обществената мрежа.

Част от коментиращите не се съгласиха, че мястото е резервирано. Някои още веднъж с комизъм допълват, че откакто няма сложени туби вода, значи е свободно.

Други откриха неправда във въпросното паркиране. От оповестен кадър се вижда по какъв начин возилото е спряно тъкмо пред входната врата на парцел.

„ Ако индивидът реши да вкарва и разтоваря нещо, пред личната си врата, извънредно е неприятно. Никога не спирам пред врата, каквато и да било тя. Близко е до акъла и в закона го написа, но който го има, “ написа мъж.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР