Шофьор на камион от фирма „Пътища“ АД направи по-хубав живота

...
Шофьор на камион от фирма „Пътища“ АД направи по-хубав живота
Коментари Харесай

Шофьор на „Пътища“ с трогателен жест - рискува, за да...

Шофьор на камион от компания „ Пътища “ АД направи по-хубав живота на десетки пловдивчани, които станаха очевидци на трогателния му жест тази заран. Водачът на тежката машина спря на алено на пешеходния светофар при започване на бул. „ Христо Ботев “ против Младежкия рид.

Когато семафорът към този момент светеше жълто, индивидът видя котарак, който стоеше като втвърден на зебрата в линията на междинна лента.

Мъжът за момент нахлузи ръкавиците и изкочи от камиона, след това взе на ръце четириногото и го отнесе до най-близката ограда на тротоара. Животинчето очевидно е слезло от хълма и се е паникьосало в трафика.

Извади шанс, че срещна въпросния човек с положително сърце, който рискува да слезе на пешеходната пътека на зелено за колите, с цел да избави животинчето, разясниха дамите от близката спирка.

Другата добра вест е, че до момента в който вървеше избавителната интервенция, нито един водач не натисна клаксона, нито пък се чуха гневни подвиквания, въпреки всички коли да осдтанаха наложително на място. През стъклата на два автомобила се видя дори по какъв начин хората ръкопляскат на мъжа от камиона.
тагове водач Пътища АД коте покъртителен жест избавен живот
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР