Шофьор на джип е причинил сериозни щети върху къща и

...
Шофьор на джип е причинил сериозни щети върху къща и
Коментари Харесай

Пловдивската полиция се чуди - имаше ли шофьор, нямаше ли?

Шофьор на джип е предизвикал съществени вреди върху къща и дирек на ул. "Митрополит Панарет " в Пловдив рано тази заран, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Първоначално от полицията споделиха, че лидерът е избягал от местопроизшествието, само че няколко часа по-късно се отхвърлиха от това си изказване, с цел да осведомят посредством пресцентъра си, че в действителност водачът не е напускал мястото на случая до идването на органите на реда.

Според първичните данни на полицията, автопатрул на 4-то РПУ към МВР-Пловдив е забелязал самокатастрофиралия Тойота Land Cruiser рано тази заран, само че по това време в колата към този момент нямало никой. Няколко часа по-късно от Министерство на вътрешните работи опровергаха тази си информация и споделиха, че автомобилът е бил видян от служители на реда, на мястото пристигнали екипи на КАТ, злополуката била записана, а лидерът е и пасажерите са участвали и били разпитани.



При злополуката е потърпевша фасадата на ударената къща, намираща се на ъгъла на кръстовището на ул. "Митрополит Панарет " с ул. "Иван Караджов ", само че по-сериозният проблем, който основава риск за жителите, е уличният дирек, който е съвсем изкъртен.

Получилото се неразбирателство надалеч не е смутило органите на реда и те не престават работа по изясняване на аргументите за злополуката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР