Шофьор на автобус в Индия бе отстранен от работа, защото

...
Шофьор на автобус в Индия бе отстранен от работа, защото
Коментари Харесай

Шофьор в Индия ...позволил на маймуна да подкара автобуса му

Шофьор на рейс в Индия бе отхвърлен от работа, тъй като разрешил на маймуна да кара транспортното средство , оповестява Би Би Си. Случката се разиграла в южния щат Карнатака пред погледа на близо 30-те пасажери , които се оплакали от „ косматия “ лидер на рейса .
 
Video of Monkey Driving Bus in Karnataka Has Gone Viral, KSRTC Driver Removed from Duty:
Via JioXpressNews:
— Enakshii Baanerjee (@EnakshiiB)
Когато видео, на което се вижда по какъв начин явно напълно спокойната и много способена маймуна лангур върти кормилото , се появило в обществените мрежи, началниците на неговия човешки сътрудник подхванали наказателните ограничения .
 

Говорител на автобусната компания съобщи, че „ сигурността на пасажерите не може да бъде подлагана на опасности като се разрешава на маймуна да сяда зад кормилото “.
 
Според очевидци лангурът се качил в рейса с един от пасажерите , само че отказал да седне на друго място с изключение на шофьорското. Така лидерът Ем Пракаш разрешил на новия си окосмен другар да седне на кормилото и траяли пътуването си към град Даванагере.
 
На фрагментите въпреки всичко се вижда по какъв начин водачът държи с една ръка кормилото от самото начало . А маймуната от своя страна явно с огромно внимание следи пътя напред .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР