Шофьор на автобус на Градски транспор“ и контрольор в същия

...
Шофьор на автобус на Градски транспор“ и контрольор в същия
Коментари Харесай

Варненци благодариха с писма на автобусни шофьори, помогнали им в трудност и беда

Шофьор на рейс на „ Градски транспор “ и инспектор в същия курс са оказали помощ на жена, която е припаднала по време на пътешестване по линия 409. Служителите са се погрижили за пътничката и са извикали на място кола за спешна помощ. Случката се е разиграла на 29 октомври. За сторената доброта и оказана й помощ Елена Петрова насочва признателност в особено писмо, което е оповестено на уеб страницата на „ Градски превоз “, научи Moreto.net.

„ Екипът на рейса с водач Ивайло Гатев и контролата Ивелина Стойкова се притекоха на помощ незабавно и се обадиха на незабавна помощ. Искам да благодаря на хората, които ми помогнаха и избраха да спасят живота ми! Благодаря! “, написа дамата.
С благодарствено писмо се обръща и Антоний Славов. Неговата благодарност е ориентирана към лидер на рейс Пламен Драгиев поради това, че е намерил портмонето му и му го е предал.

„ Радвам се, че към момента има положителни и човечни хора. “, написа Славов.
С хвалба до управлението на „ Градски превоз “ се обръща и Теодора Станчева. Благодарственото писмо е отправено към водача Даниел Филков.

„ Възхитена съм от лидера на рейс по линия 148 на 28.10 от „ Почивка “ към Владиславово. Около 08.20 часа рейсът беше със затворени порти на спирка Явор. Пътниците към този момент се бяха качили. След като лидерът видя две пътнички да бързат за работа (едната бях аз), изчака ни и отвори порти, след това продължи по маршрут. На спирка Музея не съумях да запиша номера на транспортното средство и не си разреших да беседвам с него в миг, в който извършва служебните си отговорности. Моля управлението на „ Градски превоз “ да благодари на служителя си. “, написа дамата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР