Шофьор на автобус на фирма Алексиев“ по междуградската линия Видин-София

...
Шофьор на автобус на фирма Алексиев“ по междуградската линия Видин-София
Коментари Харесай

Пореден гаф на Алексиев! Шофьор на фирмата се държал грубо и простудил детето ѝ

Шофьор на рейс на компания „ Алексиев “ по междуградската линия Видин-София е показал жестоко държание и пренебрежение към пасажерите. За това алармира Кристи Иванова, която пътува с детето си, с вярата да е последният пострадал, написа БНР.
Кристи е от Видин, само че от няколко години живее в Стара Загора. Често пътува сред двата града, като употребява услугите на огромния автобусен транспортьор от Северозапада. 
Преди няколко дни й се постанова още веднъж да пътува със сина си. Споделя, че досега в никакъв случай не е попадала на жестоко отношение от страна на водачите. 
" На идване индивидът беше доста свестен, имаше си естествена температура в рейса, той изобщо не се е правил на забавен, спокоен е бил. "
На потегляне от Видин за София обаче пътуването минава по много по-различен метод.
" Аз отидох с триколката на детето и той, както си пушеше цигарата с неговия другар, стартира да ми се кара за това, че желая да сложа триколката в багажното. Помоли ме да я сгъна, само че му споделих, че няма по какъв начин да се събере. Обясних му, че върху нея ще си сложа куфара, тъй като той беше ръчен багаж. Той продължи да си мърмори... Влезнахме, настанихме се и дамата, която ревизираше билетите, означи, че не може да се диша в рейса, само че ни сподели, че водачът ще пусне климатика откакто потегли... Предварително рейсът не е работил. Запали го директно преди да тръгнем... "
По думите на Кристи след качването им в рейса стартира и същинският призрачен сън. Не единствено за тях, само че и за всички пътуващи. 
" Веднага си пусна радиото индивидът, в 5:00 часа сутринта, когато всички се надяват да подремнат малко. След потеглянето неговият другар отиде начело при него и започнаха да разискват хората и багажа им. От пътуващите всеки стартира да се оплаква. Мислехме си, че като загрее рейса, ще пусне и климатика, само че не. Минахме към този момент Арчар, а вътре не се дишаше. Детето ми беше вир вода. Всички бяхме вир вода. Малкият плачеше, беше разтревожен. Отделно хората към мен се възмущаваха и недоволстваха, само че българска му работа - чакат си някой да отиде и да каже. Нужно ли беше аз, от средата на рейса, по време на път, да си държа детето и да ида начело до водача? Извиних му се и го попитах няма ли да пусне климатика, тъй като въпреки всичко има малко дете, а и хората, които пътуват са си платили за едни естествени условия на път... Той сподели, че ще го пусне, само че още до момента в който се връщах, беше почнал да мърмори, по какъв начин на някой все му е крив пътя и обсъждаха това с неговия другар... Пусна климатика на оптималната степен. Не се чуваше мотора на рейса. Духаше леденостудено, а трябваше да го пусне обикновено. Ние измръзнахме... "
Вследствие на внезапната смяна на температурата в рейса, синът на Кристи, още преди да дойдат в Стара Загора, стартира да изпитва физически дискомфорт. В дребните часове на нощта се постанова детето да бъде отведено в незабавен кабинет поради 40-градусовата температура, която фамилията не може да смъкне с медикаменти. 
" Като се прикачихме на идващия рейс, детето към този момент беше кисело, имаше му нещо, непрекъснато се въртеше. Аз нямах в себе си " Нурофен " или друго, че да му дам профилактично и щом се прибрахме, той беше доста изнемощял. Не можеше да заспи, въртеше се. В един миг просто подвигна доста висока температура. Пипнах го, той вреше... Веднага отидохме в дежурния кабинет, където ни изписаха и медикаменти... Няма друго нещо, което да го е разболяло. Сигурна съм. Не се е доближавало до други деца и въобще не е имало никакъв достъп до заболели хора... "
Собственикът на транспортната компания разяснява, че към въпросния водач не един път са подавани недоволства и нееднократно е бил глобен поради нарушавания. Поради липса на фрагменти обаче, с изключение на парични наказания, не се подхваща нещо по-сериозно, като да вземем за пример премахване от служба. 
Собственикът на компания „ Алексиев “ сервира извиненията си към майката и акцентира, че поради отношението си, водачът ще бъде глобен за следващ път, само че това, по думите му, не е гаранция за нормализиране на отношението му към пасажерите и отсега нататък. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР