Шофьор изрази възмущението си от колега на пътя. Става дума

...
Шофьор изрази възмущението си от колега на пътя. Става дума
Коментари Харесай

Добре че спазих ограничението, щяхме да станем на хармоника ВИДЕО

Шофьор изрази възмущението си от сътрудник на пътя. Става дума за рисково изпреварване, което е можело да приключи по драматичен метод.

Ситуацията е от пътя Мездра-Ботевград. Тя е снимана от видеорегистратор.

" В началото се вижда ограничаването 50 и добре, че го съблюдавах, с цел да имам време за реакция. Ако бях една концепция по-бърз, несъмнено щяхме да станем на хармоника.#А2032МС ", споделя лидерът.



На фрагментите се вижда бял автомобил, който изпреварва камион на завой и единствено прекъсването на водача в насрещното го избавя от удар.

Рисковият лидер бе залят от рецензии от потребителите.

" Винаги се чудя на какво разчитат в такива обстановки... Как въобще взимат решение да изпреварват на сляпо. Висша олигофрения ", показва Пламен С.

" За такива прояви най-малкото би трябвало да е лишаване незабавно на книжката за 2 година и санкция 5 бона ", счита Кристиян Д.

" Такива каскади би трябвало да се водят опит за ликвидиране! НЕ НЕ съдебна експертиза майтапя или просто да пиша и аз съм изпадал в същата обстановка. Сърцето ти полудява и очакваш най-лошото, тъй като ти си намалял и този те опустошава. Тук приказваме за човешки животи да страда някой поради нечие самочувствие, противоречие със здрав разсъдък или бързане все за някъде все по неприятно ще става погледнете статистиката НЕ понижават,а  се усилват за жалост ", прибавя И. Митков.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР