Шофьор блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в Русе, съобщиха

...
Шофьор блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в Русе, съобщиха
Коментари Харесай

Блъснаха две деца за ден в Русе

Шофьор блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в Русе, оповестиха от полицията. Инцидентът е станал на 26 юни.
Произшествието е зародило на бул. "Генерал Скобелев ", против № 46. Установено е, че товарен автомобил, ръководен от 21-годишен юноша, е нарушил разпоредбите за преимущество, като не е пропуснал момче на 8 години, бутащо тротинетка, което е пресичало на пешеходна пътека и го е блъснал.
Момчето е отведено за обзор в болничното заведение, след което е освободено за домашно лекуване с диагноза - охлузвания в региона на ребра.
При различен случай - пийнал лидер е блъснал 16-годишно момче. Инцидентът е станал на ул. "Св. Димитър Басарбовски " още веднъж в Русе. На място служителите на реда са открили екип на незабавна помощ, който е отвеждал на носилка потърпевш 16-годишен пешеходец, както и лек автомобил, ръководен от 37-годишен мъж.
Шофьорът е обяснил, че се е движел с колата си, когато внезапно против него на платното излезли трима пешеходци и с цел да не ги блъсне завил внезапно наляво, само че колата се завъртяла и е блъснала единия от пешеходците.
След осъществен обзор в болничното заведение е открито, че 16-годишният юноша е леко потърпевш, освободен е за домашно лекуване с диагноза - охлузни рани на ръцете и контузия на подбедрица.
При инспекцията на лидера за алкохол, е устанвена позитивна проба от 1.55 промила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР