Шофиране след употреба на наркотици. 23-годишен е задържан с полицейска

...
Шофиране след употреба на наркотици. 23-годишен е задържан с полицейска
Коментари Харесай

Бързи производства срещу пияни и дрогирани шофьори

Шофиране след приложимост на опиати. 23-годишен е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа за ръководство на автомобил след приложимост на наркотични субстанции. На 23 декември към 15:00 часа на улица „ Георги С. Раковски “ в Червен бряг бил спрян за инспекция автомобил „ БМВ “. Направеният тест на лидера за опиати с техническо средство е отчел позитивен резултат за амфетамин и метамфетамин. Издаден е ваучър за здравно проучване. Нарушителят е отказал кръвна проба. Съставен е акт по Закона за придвижване по пътищата. Образувано е бързо произвеждане. Сезирана е районна прокуратура – Плевен.

На 25 декември към 1:00 часа в град Кнежа полицейски чиновници са направили инспекция на лек автомобил „ Ланд Ровър “, ръководен от 37-годишен. Тестът на лидера за алкохол е отчел над 1,2 промила. Издаден е ваучър за здравно проучване. Нарушителят е приел показанията на уреда.Уведомен е прокурор в районна прокуратура - Плевен за закононарушение по чл.343 „ б “, ал.1 от Наказателен кодекс. Образувано е бързо произвеждане и работата продължава проверяващ служител на реда.

Водач в нетрезво положение е открит при инспекция от чиновници на районно управление (на МВР) Червен бряг. На 25 декември към 17.10 часа в село Горник е спрян лек автомобил „ Мерцедес “, благосъстоятелност и ръководен от 40-годишен локален гражданин. От осъществената инспекция за алкохол с техническо средство " Дрегер-7510 ", уредът е отчел централизация на алкохол над 1.2 промила. Издаден е ваучър за здравно проучване, само че е изработен отвод за лабораторен разбор във ФСМП – Червен бряг. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 343 „ б “, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата продължава проверяващ служител на реда.

На 26 декември към 19:55 часа в град Белене на улица " Милан Василев " е тестван 33-годишен – лидер на " Тойота Корола ". Техническо средство " Дрегер дръг тест 5000 " е отчело съществуване на метамфетамин. Издаден ваучър е за здравно проучване. По случая е формирано бързо произвеждане с оглед закононарушение по чл.343 „ б “, ал.3 от Наказателен кодекс. Шофьорът е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. По случая продължава работа проверяващ служител на реда.

На 27 декември в град Левски е открито, че 25-годишен се придвижва по улиците на града с лек автомобил " Фолксфаген Голф " след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин. Проверката е осъществена с техническо средство " Дрегер дръг тест 5000 ". Издаден е ваучър за здравно проучване. По случая е формирано бързо прозиводство за закононарушение по член 343 „ б “, ал.3 от Наказателен кодекс. 25-годишният е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор в районна прокуратура - Плевен. По случая продължава работата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР