Shiba Inu (SHIB) се отличава с по-висок дял на инвеститорите,

...
Shiba Inu (SHIB) се отличава с по-висок дял на инвеститорите,
Коментари Харесай

Кои инвеститори търпят повече загуби – тези в Dogecoin или в Shiba Inu?

Shiba Inu (SHIB) се отличава с по-висок дял на вложителите, които сега са на загуба, спрямо съперника си Dogecoin (DOGE), съгласно информация от IntoTheBlock.

Анализът на данните демонстрира, че от общо 875,000 адреса, притежаващи почти 797 трилиона SHIB монети, 68% от тях сега търпят загуби. Обратно, единствено 27% от притежателите на SHIB, които съставляват малко над 375,000 адреса и имат към 146 трилиона SHIB монети, сега са на облага.

Графика, показваща притежателите на SHIB, които са на загуба

От друга страна, Dogecoin може да се похвали с по-висок % вложители в облага, като 46% от притежателите на меме монетата сега изпитват облаги, до момента в който 38% са изправени пред загуби.

Графика, показваща притежателите на DOGE, които са на загуба

Неотдавнашните трендове допускат спад в търсенето на SHIB . Докато при DOGE се следи внезапен растеж на новото търсене през миналата седмица, като са основани над 890,000 нови сметки за търговия, при SHIB се следи противоположното.

Анализът на веригата на мрежовата интензивност на SHIB демонстрира понижаване на дневния брой на новите адреси, основани за търговия, като през последната седмица те са спаднали с 5%. По сходен метод общият брой на адресите, участващи в транзакции с SHIB през този интервал, е намалял с съвсем 20%.

Намаляването на броя на дейните адреси, търгуващи с SHIB, се е отразило и на размера на транзакциите, като единствено през последната седмица се следи 17% спад на дневните транзакции и 21% спад от началото на годината.

Подобни спадове в мрежовата интензивност нормално корелират с понижаване на ценовите индикатори, за което свидетелства спадът на цената на SHIB с 10% от началото на годината, съгласно данни от CoinMarketCap.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР