Шейхът на Катар Ясим бен Хамад ал-Тани предложи пета и

...
Шейхът на Катар Ясим бен Хамад ал-Тани предложи пета и
Коментари Харесай

Последната оферта от Катар за Манчестър Юнайтед е грандиозна

Шейхът на Катар Ясим бен Хамад ал-Тани предложи пета и последна оферта за закупуването на футболния клуб Манчестър Юнайтед на стойност 5,8 милиарда евро, съгласно източници, близки до договарянията, заяви вестник " Екип ". В тази сума обаче влизат един милиард, който ще бъде под формата на вложения в инфраструктурата на клуба, както и покриване на отговорностите на клуба, които са на стойност към 700 милиона паунда. Офертата е за цялостната благосъстоятелност на 100% от клуба. 
 Катарците с крайна оферта за Манчестър Юнайтед и ултиматум към Глейзър Катарците с крайна оферта за Манчестър Юнайтед и ултиматум към Глейзър
 Към тази сума би трябвало да се прибавят и един милиард евро, които незабавно могат да взялат в касата на клуба и да бъдат употребявани за инфриструктурни планове. Офертата е за напълно пазаруване на акциите, които сега се държат от американското семейство Глейзър. 

Самите катарци дефинират офертата като " голяма въз основата на настоящата цена на клуба ". " Като се има поради, че шейх Ясим следи процеса от февруари 2023 година, и най-много заради това, че трансферният пазар отваря след няколко седмици и ще има огромно въздействие върху бъдещето на клуба, той няма да прави повече предложения. Шейхът няма да се ангажира за бъдещата дата след този петък ", се споделя в известието. Другият претендент за пазаруването на акциите на Манчестър Юнайтед е английският консорциум " Инеос ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР