Шестцифрените не са това, което бяха. Една двойка от Западното

...
Шестцифрените не са това, което бяха. Една двойка от Западното
Коментари Харесай

Ние сме DINKs, които се борят да свързват двата края — нашите 6-цифрени заплати вече не са достатъчни, за да поддържаме начина ни на живот

Шестцифрените не са това, което бяха.

Една двойка от Западното крайбрежие, печелеща по 100 000 $ на брой, повдигна вежди, откакто разкри, че изпитват компликации да заплащат сметките си в днешната раздута стопанска система, която ги принуждава да се откажат от дребни луксове като скъпи абонаменти за фитнес, ваканции в Европа и пътувания до локални заведения за хранене.

Натали Фишер, на 25 години, и нейният сътрудник Келдън смятаха, че са съумели, откакто откриха добра работа в софтуерната промишленост на Сиатъл.

Но откакто се бориха да съберат 20 000 $ за сватбата си наскоро, влюбените гълъбчета бързо осъзнаха, че нямат визия къде отиват всичките им пари.

В скорошна вирусна обява в обществените медии Натали показа намерено за това по какъв начин двамата са решили да „ намалят “ метода си на живот през 2024 година, с цел да управляват финансите си – възходяща битка за доста по-млади семейства заради внезапното и ненадейно повишение на разноските за живот.

„ Смятам,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР