Шестото издание на Седмицата на модата в София започва на

...
Шестото издание на Седмицата на модата в София започва на
Коментари Харесай

На 27 март започва Седмицата на модата в София

Шестото издание на Седмицата на модата в София стартира на 27 март и в продължение на четири вечери ще показа над 36 фешън марката. Почитателите на модата ще видят най-актуалните модели за пролет-лято 2018. Повече за Седмицата на модата в студиото на " Денят стартира " описаха ръководителят на Академията за мода проф. Любомир Стойков, дизайнерът на годината и притежател на " Златна игла " 2018 Иван Донев и дизайнерът Берна Шабан.

Интересна стратегия чака феновете на модата четирите вечери. Седмицата на модата в София се утвърди като най-мащабното събитие у нас, на което могат да бъдат показани главните и най-ярки мостри на българския фешън дизайн, фешън промишленост, фешън бизнес.

Новото в това издание е мощното, качествено наличие на български дизайнери. Първата вечер - вечерта на българската мода, се открива от Евгения Живкова, втората вечер се открива от Христо Чучев, третата вечер е отдадена на задграничните марки. Последната вечер ще бъде открита от Иван Донев - дизайнер на годината, а ще бъде закрита от София Борисова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР