Шестнайсетгодишен ученик е бил наръган в центъра на София около

...
Шестнайсетгодишен ученик е бил наръган в центъра на София около
Коментари Харесай

Ученик е бил наръган в София, след което удрян с юмруци в раната

Шестнайсетгодишен възпитаник е бил наръган в центъра на София към 19:00 ч. в петък, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.Ученикът е настанен в болница, няма заплаха за живота му.

По случая са арестувани двама причинители. Към момента се обясняват аргументите за станалото. Образувано е досъдебно произвеждане.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, само че не е съумял. След това тримата стартират да гонят компанията на сина на Вълков.

" Догонват ги и стартира ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук към този момент е неописуема свирепост. Третият нападател - българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци ", описа още бащата.

Според инспекция наbTV е доказано, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на фамилията му обаче е, че той се е опитал да спре индивида с ножа. Тъй като не е открит като причинител е бил освободен.

" По моя информация той не е държал ножа, само че може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и в профил в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и стартира да го удря с юмруци там, без да стопира. Това са разказите на очевидци, които са дали показания ", описа още бащата.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е видян пред Трето районно ръководство, добави Иво Вълков. На сутринта племенникът му е освободен. Според него към този момент има опит за прикриване на истината, защото в някои медии се оповестява единствено за двама арестувани.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР