Шестнадесетте най-добри активни български състезатели на FIFA 23 влизат на

...
Шестнадесетте най-добри активни български състезатели на FIFA 23 влизат на
Коментари Харесай

Време е за eFirst League!

Шестнадесетте най-хубави дейни български състезатели на FIFA 23 влизат на 25 март в борбата за шампионската купа в eFirst League 2023 - формалното българско състезание по футбол. 

Участниците завоюваха мястото си в шампионата след извършените квалификации за всеки от тимовете в efbet Лига. За третото следващо издание на шампионата се класираха Димитър Досев (Септември), Димо Иванов (Левски), Илия Стоянов (Локомотив Пд), Михаил Хаджигеоргиев (Черно море), Младен Георгиев (Славия), Венцислав Караусов (Арда), Димитър Янев (Берое), Иван Чуров (ЦСКА - София), Стефан Ангелов (Пирин), Мартин Петков (Локомотив Сф), Витория Петков (ЦСКА 1948), Петър Камбуров (Ботев Пд), Георги Георгиев (Лудогорец), Кристиян Иванов (Ботев Враца), Антонио Иванов (Спартак Вн), Стоян Терзиев (Хебър).

eFirst League 2023 ще се организира в нов формат. Участниците ще бъдат разграничени в четири групи по 4 тима, където ще играят всеки против всеки. Мачовете ще бъдатна 25 и 26 март, 1 и 2 април и 13 и 14 май. За четвърфиналите се класират двамата най-хубави играчи от всяка група. Директните елиминации ще се състоят в началотона юни. 

Всички дуели от шампионата ще бъдат предавани в най-голямата стрийминг платформа Twitch TV (https://www.twitch.tv/efirstleague). На финала най-хубавите състезателище се борят за част от общия награден фонд в размер на 3000 $, а спечелилият и неговият подгласник ще бъдат наградени с място в EA SPORTS FIFA 23 Global Series Play-ins, с опция да продължат към плейофите.

Сезон 2021/22 на eFirst League беше извоюван от Иван " DrNightWatch " Чуров с тима на ЦСКА 1948. Финалът беше следен от над 10 000 почитатели на формалното онлайн състезание на България по футбол на FIFA.
 Иван Чуров е новият първенец в електронното състезание по футбол на България Иван Чуров е новият първенец в електронното състезание по футбол на България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР