Шесткратният шампион от Големия шлем и бивш треньор на Новак

...
Шесткратният шампион от Големия шлем и бивш треньор на Новак
Коментари Харесай

Кириос към Бекер: Джокович щеше да измете пода с теб

Шесткратният първенец от Големия шлем и някогашен треньор на Новак Джокович, Борис Бекер отговори гневно на Ник Кириос по адрес на неговите възгледи за тениса. Австралиецът даде изявление за The Athletic, в което споделя, че тенисът в предишното е бил муден и загатна Бекер.

" Тогава играта беше толкоз мудна. Гледал съм Борис Бекер... Не споделям, че не са били положителни преди време, само че да се каже, че в този момент са били велики, е неуместно. Най-силният сервис тогава е бил към 197 до 200 км/ч. Хора като мен сервират непрекъснато 220 и то в ъглите. Това е напълно друга игра ", посочи Кириос.

" Ник подвига доста звук!?! Защо приказва за спорт, който явно не харесва... Ник в никакъв случай не е печелил шампионат от Големия шлем. Опитва се да съпостави генерации... Лейвър против Федерер, Бьорг против Надал, Сампрас против Джокович!?!

Дори няма да загатвам Макенроу, Конърс, Лендъл, Агаси, Къриър, Едберг, Виландер, Куертен, Рафтър, Хюит и доста други... чати си с хората в OnlyFans ", язвителен е Бекер.

Коментарът му незабавно бе последван от незабавен отговор от Ник.

" Оценявам го! Споменаването на OnlуFans значи доста за мен! Чух Борис Бекер да приказва за марката!! Винаги съм знаел, че следи моите бизнес съдействия. 99% от тенис тура по какъв начин съществува? ", пита риторично Кириос, намеквайки за обстоятелството, че по-голямата част от тенисистите не са печелили Големия шлем.

" Ами гаджето ти Зверев? Той не завоюва ли нито един шампионат от Големия шлем на двойки? Хахаха, този воин приказва за меродавност... последния път, когато ревизирах, ти беше този, който криеше активите си, нали? Освен това, желая да кажа, че победих Федерер, Надал, Джокович...

Но не е нужно да си ракетен академик, с цел да видиш, че Новак би изтрил от историята твоя възторг в най-хубавите ти дни, щеше да измете пода с теб. Не е нахлуване. Това са обстоятелствата ", заключи австралиецът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР