Шестимата най-привлекателни ергени в света са не само млади и

...
Шестимата най-привлекателни ергени в света са не само млади и
Коментари Харесай

Ето кои са най-привлекателните ергени в света

Шестимата най-привлекателни ергени в света са освен млади и красиви, те са със синя кръв, имат елитно обучение, а фамилиите им имат големи благосъстояния, заяви в. " Дейли мейл ".

Списъкът изготви списание " Татлър ". В него са братовчедът на принц Хари - Луис Спенсър, който е виконт, принцове на Бруней, Дания и Гърция, маркизите на Устър и Гранби.
Братовчедът на принц Хари - виконт Олторп е на 24 години. Той учи в университета на Единбург. Израснал е в Кейптаун. Луис Спенсър е четвъртото дете и максимален наследник на Чарлз Спенсър, брата на принцеса Даяна, който е граф. Именно той ще наследи купата и именията му.

Принц Матин от Бруней е на 27 години. Той е десето дете и четвърти наследник на султан Хасанал Болкиах от втората му брачна половинка. След като учи в най-хубавите учебни заведения в Борнео, приключва английската военна академия " Сандхърст ", чиито ученици са също принцовете Уилям и Хари. Абдул Матин е учил също интернационална политика в лондонския Кингс колидж, а магистърската си степен получава от Училището по африкански и ориенталски науки. Той е и водач от кралските военновъздушни сили, предава Българска телеграфна агенция.

Принц Матин постоянно разгласява свои фотоси в Инстаграм и има 1 милион почитатели.
Маркизът на Гранби - Чарлз Менърс е на 19 години. Той е най-големият наследник на 11-ия херцог на Рътланд и като подобен ще наследи купата и замъка му. Миналата година беше определен от сп. " Татлър " за " новото момче " в светския живот. Чарлз учи бизнес мениджмънт в университета на Нюкасъл.

Принц Константин Алексиос Гръцки е на 20 години. Той е втори по ред в линията на заместничество. Семейството му е тясно обвързвано с английската кралска династия и принц Уилям е негов кръстник. Принц Тино, както го назовават, е роден в Ню Йорк, където са живели родителите му, преди да се реалокират в Лондон през 2004 година поради образованието на децата си. Сега той учи в университета Джорджтаун във Вашингтон.

Принц Константин има съвсем 100 000 почитатели в Instagram. Принц Николай от Дания е на 19 години. Той е наследник на принц Йоаким и седми по ред за заместничество на престола. Миналата година принц Николай подписа контракт със " Скуп Моделс ", а по-късно взе участие в ревюто на " Бърбъри " наред с Кара Делевин, Кейт Мос и Наоми Кембъл. Николай има доста родственици със синя кръв. Негов кръстник е английският граф на Уесекс - принц Едуард, третият наследник на кралица Елизабет Втора. Като седми по ред за престола обаче той няма нито доходи, нито парцели от короната.

Маркизът на Устър и граф на Глеморган Робърт Съмърсет е израснал в имението Бадмигтон, където се е появил този спорт през 1863 година Зара Филипс е взела участие в известните конни надпревари, които се организират в него, а принцовете Чарлз, Уилям и Хари - в обичайния лов на лисици. Той е внук на херцога на Бофорт и наследник на наследника му рубрика на Устър. Освен купата му ще наследи и положение от 200 милиона английски лири.

Робърт Съмърсет работи в хеджфонд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР