Шестима възпитаници на козлодуйския клуб по джудо „Олимпия“ достигнаха до

...
Шестима възпитаници на козлодуйския клуб по джудо „Олимпия“ достигнаха до
Коментари Харесай

Джудистите на „Олимпия“ с пет медала от шест финала в Ниш

Шестима ученици на козлодуйския клуб по джудо „ Олимпия “ доближиха до четири финала и извоюваха пет оценки след безкомпромисно показване по време на XIII-я интернационален шампионат по джудо,,Младостта на Европа”, който се организира в неделя в сръбския град Ниш. В него взеха присъединяване 280 състезатели от 36 клуба от България, Сърбия, Македония и Черна гора.
Рая Казакова и Даниела Стефанова станаха почтени носителки на сребърни медали при девойките, родени 2005-2004 година. При юношите Виктор Цонов и Ивайло Илиев също се класираха втори в своите категории, а Антонио Павлов стана притежател на бронзов орден.
"Колегите от сръбския клуб не се оправиха доста добре с семейството, което при тази многочислена бройка се отрази на организацията на шампионата. Редица пропуски направиха надпреварата доста тежко и продължително, а нашите състезатели потеглиха в 04.00 часа на път, с цел да са в точния момент за кантара. Участието им бе за трупане на опит, само че се бориха мъжки и съм доста удовлетворена от представянето им при тази изключителна конкуренция”, разяснява след надпреварата треньорката на „ Олимпия “ Мария Братова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР