Шестима футболисти ще напуснат Рейнджърс по време на лятната пауза,

...
Шестима футболисти ще напуснат Рейнджърс по време на лятната пауза,
Коментари Харесай

Шестима футболисти напускат Рейнджърс

Шестима футболисти ще изоставен Рейнджърс по време на лятната пауза, потвърдиха от клуба. Халфът Анди Холидей, бранителят Джон Фланаган и вратарят Уес Фодерингам, които са от главния състав на "сините ", повече няма да играят на "Айброкс ". Джордън Роситър, Джейсън Холт и Джак Олнуик, които бяха преотстъпени в разнообразни тимове през предходната акция, също се разделят с 54-кратните първенци на Шотландия.

"Отдавам дължимото на всички, които напущат тима в края на сезона. Работата ни всеки ден продължава, готвим се за новото състезание ", безапелационен е мениджърът на "сините " Стивън Джерард.

28-годишният Холидей напуща след 152 мача и 18 гола за Рейнджърс, до момента в който 27-годишният Фланаган загуби титулярното си място през януари и ще потърси развиване на кариерата си в различен клуб. Вратарят Фодерингам има 143 дуела като титуляр за тима от Глазгоу след 2015 година.

"Сините " останаха на второ място в крайното класиране във Висшата лига след предварителното преустановяване на сезона в Шотландия. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР