Шестима души са задържани при специализираната полицейска операция за противодействие

...
Шестима души са задържани при специализираната полицейска операция за противодействие
Коментари Харесай

Шестима са задържани при спецакция в Плевенско

Шестима души са арестувани при профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред, осъществена през днешния ден в област Плевен. Това заяви старши специалист Мариана Цветкова, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР).

Те са задържани за разнообразни закононарушения.

По време на акцията е оголен причинителят на кражба на пет тона царевица от зърнобаза в село Божурица, уточни Цветкова. Той е на 24 години, от село Въбел, и е арестуван за 24 часа.

В хода на интервенцията в село Буковлък са осъществени претърсвания и инспекции на разнообразни адреси. В една от къщите са открити листи, изписани с имена и цифри. Задържани са двама с полицейска мярка за период до 24 часа. Случаят се обяснява.

При полицейската интервенция са конфискувани нелегално добити дърва за огрев, опиати и контрабанден тютюн.

В днешната акция участваха униформени чиновници от всички районни ръководства, Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при регионалната дирекция и Зоналното жандармерийско ръководство в Плевен. Включени бяха чиновници на Държавното горско стопанство, Българската организация по сигурност на храните, Регионалната ревизия по околната среда и водите, Националната организация за приходите и Регионалната здравна ревизия. На основни места в района бяха построени краткотрайни контролно-пропускателни пунктове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР