Шестима души бяха откарани в болница в Австралия след сблъсък

...
Шестима души бяха откарани в болница в Австралия след сблъсък
Коментари Харесай

Шестима ранени след катастрофа с американски танк в Австралия

Шестима души бяха откарани в болница в Австралия след конфликт сред седем транспортни средства, в това число полуремарке, пренасящо американски боен танк, който е трябвало да бъде употребен във военни игри.
Трима от шестимата са със подозрения за пострадвания на гръбначния дирек, оповестиха от полицията след злополуката в сряда сутринта на автомагистрала " Брус ", северно от Бризбейн.

Полицията заяви, че е пристигнала, с цел да открие три от колите в пламъци, а другите четири - " доста развалени ".

Танкът " Ейбрамс " е трябвало да взе участие в огромно военно обучение, известно като " Talisman Sabre ", започващо в събота, в което 30 000 военнослужещи от Австралия, Съединените щати и други страни ще проведат серия от учения с бойна пукотевица.

Свидетелката Наоми Уелс споделя пред локалния ефирен канал 9 News, че е видяла " мощна огнена детонация " в мига след конфликта.

" Докато разговарях с хората от незабавна помощ, имаше най-малко четири или пет детонации, които се разнесоха, и тогава те си помислиха, че това може да са газови бутилки " от една от караваните, взели участие в конфликта, сподели тя.

Пожарът се е популяризирал в близките тревни площи, само че от пожарната и спешната работа на Куинсланд обявиха, че пламъците са овладени.

Полицията съобщи, че повода за злополуката се проверява.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР