Шестдесет дни преди президентските избори в САЩ Доналд Тръмп Доналд

...
Шестдесет дни преди президентските избори в САЩ Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп нарече съдебните дела срещу него лов на вещици

Шестдесет дни преди президентските избори в Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, който е претендентът на Републиканската партия, свика конференция в емблематичния небостъргач Тръмп тауър в Ню Йорк. Пред публицистите обаче той се спря по-скоро върху правосъдните си проблеми, в сравнение с върху тактиката си против съперничката си от Демократическата партия, отбелязва Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пред представителите на медиите Тръмп напомни за процесите против него и ги дефинира като лов на вещици. Тръмп разкритикува юристите си, като сподели, че те са го разочаровали с работата си.

Едва след 40 минути на дрънканица, отдадена на правосъдните му несгоди, републиканецът стартира да приказва за съперничката си Харис и увери, че е отпред на допитванията до публичното доверие.

По-късно през днешния ден Тръмп се насочи към Северна Каролина, един от основните за президентската конкуренция щати, в който изпращането на първите бюлетини за гласоподаване по пощата беше отсрочено със правосъдно решение. В Северна Каролина Тръмп ще приказва през авторитетен полицейски профсъюз.

Днес стана и ясно, че по едно от делата, по което виновността на Тръмп беше приета през май - това за счетоводни нарушавания - присъдата ще бъде произнесена на 26 ноември след президентските избори. Първоначално присъдата трябваше да бъде произнесена през сегашния месец.

В края на исторически развой - първия углавен развой против някогашен президент на Съединени американски щати -  Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския беше приет за отговорен в края на май по 34 обвинявания във подправяне на счетоводни документи, с които е желал да прикрие заплащане от 130 000 $ на порно актрисата Сторми Даниълс директно преди успеха си на президентските избори през 2016 година Плащането е трябвало да купи мълчанието ѝ относно  полова връзка, която тя твърди, че е имала с Тръмп през 2006 година Тръмп и Даниълс отхвърлят да са имали такива връзки.

Срещу Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския са повдигнати наказателни обвинявания по три други каузи, само че преди президентските избори няма да има други правосъдни съвещания.
       
Решението за отсрочване на произнасянето на присъдата по случая с порно актрисата значи, че американските гласоподаватели няма да знаят  каква е тя, когато отидат до урните или гласоподават по пощата.

Теоретично оптималното наказване за Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския по делото за укритите заплащания е затвор, само че доста специалисти считат, че е по-вероятно съдията по случая да постанови различна присъда, да вземем за пример пробация.

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР