Шест сигурни партии в новия парламент, ако изборите бяха днес.

...
Шест сигурни партии в новия парламент, ако изборите бяха днес.
Коментари Харесай

Горещо! Маркет линкс с последно проучване: ГЕРБ първа политическа сила, отвява главите на ПП

Шест сигурни партии в новия парламент, в случай че изборите бяха през днешния ден. Това демонстрира данните от национално изследване, финансирано и осъществено взаимно от бТВ и „ Маркет линкс ”. То е извършено измежду 1020 пълнолетни жители, извършено в интервала 30 юли – 5 август по метода на директно персонално изявление и онлайн анкета.

ГЕРБ са първа политическа мощ – те събират 22. 4% от деклариралите, че ще гласоподават. „ Продължаваме промяната ” са втори с 19.1 на 100 поддръжка, следват ги Движение за права и свободи с 11. 5%. Българска социалистическа партия събира 10. 9 на 100 поддръжка. „ Възраждане ” е на пето място с 8. 4% и Демократична България – с 8.3% доверие.

Това са данните на всички, декларирали, че ще отидат до урните. Според всички запитани в изследването, подредбата се резервира.

ГЕРБ още веднъж е първа мощ – с 15. 7%, Политическа партия – е с 13. 2%, ДПС-8.1%, БСП-8.1 %, „ Възраждане ”- 7 %, Демократична България – 5%.

Под прага за влизане, само че въпреки всичко покрай границата са „ Български напредък ” на Стефан Янев с 3.9 на 100, Има Такъв Народ събира 2.8%.

Ако има избори тази неделя, 49% от интервюираните ще отидат до урните, двоумят се 14 на 100, а 13 % сигурно няма да упражнят правото си на избор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР