Шест новородени бебета загинаха, след като пожар избухна в детска

...
Шест новородени бебета загинаха, след като пожар избухна в детска
Коментари Харесай

Пожар в индийска болница, има загинали бебета

Шест новородени бебета починаха, откакто пожар избухна в детска болница в индийската столица, където хората се втурнаха в пламъците, с цел да спасят бебетата, заяви полицията в неделя. „ Всичките 12 новородени бебета бяха избавени от болничното заведение благодарение на други хора “, сподели старши полицейски офицер Сурендра Чудхари в изказване, само че добави, че когато са потърсили здравна помощ, шест бебета са били мъртви. „ Предприема се правно деяние против притежателя на болничното заведение “, сподели Чудхари. Той не даде повече детайлности по какъв начин са починали децата.
В допълнение към шестте починали, друго бебе от 12-те, извадени от задушаващите изпарения, е било мъртво преди пожарът да избухне, сподели Чоудхари, без да дава повече детайлности.
Пожарът избухна късно в събота. 14 противопожарни коли са изпратени да се борят против огъня, който се популяризирал прекомерно бързо заради гърмеж в кислородна бутилка.
Главният министър на Делхи Арвинд Кейривал назова обстановката " сърцераздирателна ". „ Всички сме до тези, които изгубиха почтените си деца в тази злополука “, сподели той в обществените мрежи. „ Причините за случая се проверяват и който и да е виновен за тази немарливост, няма да бъде пощаден “, добави Кейривал. Той е измежду главните съперници на премиера Нарендра Моди в провеждащите се в миг парламентарни избори в Индия. Поради особеностите на страната гласуването обгръща месец и половина. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР