Шест кучета са търсили днес 12-годишния Александър в пернишката планина

...
Шест кучета са търсили днес 12-годишния Александър в пернишката планина
Коментари Харесай

Водолази и шест кучета не откриха и следа от изчезналия Александър

Шест кучета са търсили през днешния ден 12-годишния Александър в пернишката планина Голо бърдо, заяви Радослав Наков - планински избавител, лидер на кучета от Планинската избавителна работа в Кюстендил.

Обходен е огромен регион от източната част на планината и още зони в противоположно ситуирани терени.

Всички региони на планината, които си бяхме разделили на картата, са претърсени, сподели Наков.

Кучетата не са разкрили нищо.

" Теренът е доста неприятен, тъй като е гъст и на самите кучета им беше мъчно да минат по него, уточни планинският избавител. Хората също са изпитвали усложнения на няколко терена, с цел да стигнат до отсрещната страна. Претърсени са също разнообразни дупки и отвеси, само че без резултат ", сподели Наков.

Водолази също се включиха в издирването на момчето в езерата в пернишкия квартал " Калкас ", заяви кметът на региона Надка Павлова.

Министерство на вътрешните работи ще продължи да работи, без да стопира, до момента в който открие 12-годишния Александър Цветанов, съобщи по-рано шефът на ОДМВР-Перник старши комисар Павел Млеканов. С цялостна мощ не престават оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности, означи той.

Александър Цветанов изчезна на 11 ноември следобяд по време на разходка в пернишката планина Голо бърдо. Оттогава до момента издирването му не е спирало. 

Той е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „ Адидас “ и носи със себе си розово плюшено мече.

Заради изгубването на момчето от Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ на Министерство на вътрешните работи са задействали системата AMBER Alert, посредством която са известени всички консуматори на Facebook и Инстаграм в радиус от 200 километра от мястото на изгубването му. 

Освен фотография на момчето, там има и подробна информация на български език: 

Александър Цветанов

Възраст: 12 години

Ръст: 150 см

Цвят на очите: пъстри

Изчезнал на 11 ноември 2022 година от региона на профилакториума в град Перник

Облечен със сив суичър, носил е розова играчка

Детето страда от форма на аутизъм

Телефон за връзка с дежурната част на полицията в Перник 076/676370
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР