Шест кучета са търсили днес 12-годишния Александър в пернишката планина

...
Шест кучета са търсили днес 12-годишния Александър в пернишката планина
Коментари Харесай

Без резултат: Водолази и шест кучета не откриха и следа от изчезналия Александър

Шест кучета са търсили през днешния ден 12-годишния Александър в пернишката планина Голо бърдо . Това заяви Радослав Наков - планински избавител, лидер на кучета от Планинската избавителна работа в Кюстендил.

Обходен е огромен регион от източната част на планината и още зони в противоположно ситуирани терени. " Всички региони на планината, които си бяхме разделили на картата, са претърсени ", сподели Наков. Кучетата не са разкрили нищо .

" Теренът е доста неприятен, тъй като е гъст и на самите кучета им беше мъчно да минат по него " , уточни планинският избавител. Хората също са изпитвали усложнения на няколко терена, с цел да стигнат до отсрещната страна.

Претърсени са също разнообразни дупки и отвеси , само че без резултат, сподели Наков.

Водолази са издирвали момчето и в езерата в пернишкия квартал " Калкас ", заяви кметът на региона Надка Павлова. За следващ ден в акцията се включи и хеликоптер.

Александър е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „ Адидас “ и носи със себе си розово плюшено мече. Той изчезна на 11 ноември следообед при разходка в локалната планина Голо бърдо. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР