Шест хитови заглавия, две премиери и коледно настроение идват с

...
Шест хитови заглавия, две премиери и коледно настроение идват с
Коментари Харесай

Вълшебства, романтика и приключения в Деня на Дисни

Шест хитови заглавия, две министър председатели и коледно въодушевление идват с Дисни маратона на 26 декември по NOVA. Приказната атмосфера ще завладее ефира и ще събере фамилиите дружно пред тв приемника във втория ден на Коледа, с цел да ги придвижи в приказния свят на Дисни. Сред изненадите, които тази година малкия екран е подготвила за феновете, са: „ Нашата невероятна Коледа “ , „ Цар Лъв “ , „ Треска по Замръзналото кралство “ , „ Алиса в огледалния свят “ , „ Шантав петък “ и „ Зоотрополис “ .
 Цар Лъв
„ Нашата невероятна Коледа “ стартира в 9.30 ч. с историята на бъдещата младоженка Пейдж и мъжа с разрушено сърце – Дилан. Една снежна стихия трансформира техните направления и проекти, с цел да ги срещне с щастлива фамилна двойка. Случайни ли са инцидентните срещи и какво печелим, когато всичко се обърка, разкрива сантименталната комедия.
 Дисни
Приключението продължава с дребното лъвче Симба, което се втурва да следва ориста си в емблематичната анимация - „ Цар Лъв “ от 12.30 ч. Зашеметяващо красивите африкански пейзажи и занимателните лудории дружно със завладяващата музика ще накарат и дребни, и огромни да не помнят за зимата на открито.

Минутки и за най-малките следват тъкмо в 14.20 ч. с „ Треска по Замръзналото кралство “ , която разкрива по какъв начин една кралска простуда може да промени напълно и най-сериозните проекти. Ще успее ли Елза да приготви изненада за всички в Арендел и да провежда един магически рожден ден?
 Замръзналото кралство
Точно в 14.30 ч. в ефира на NOVA стартира премиерата на „ Алиса в огледалния свят “ дружно с Миа Вашиковска, Джони Деп, Хелена Бонъм Картър, Ан Хатауей и Саша Коен. Благодарение на магическото огледало, което намира Алиса, прелестно превъплътена от Миа Вашиковска, тя съумява да се завърне във фантастичния свят на своите другари – Белият заек, Абсолем, Чеширският котарак и Лудият шапкар. Бялата кралица изпраща Алиса в търсене на Хроносферата – железен глобус в палата на Великия часовник, който управлява времето. Връщайки се обратно във времето, Алиса среща другари и врагове и се впуска в гневна конкуренция с часовете и минутите.-->

Макар и в сряда, „ Шантав петък “ ще ни накара да изгубим чувството за дните от седмицата. От 17.00 ч. стартира историята на доктор Тес Коулман – вдовица, майка и психоложка, която е в непрекъснат спор с 15-годишната си щерка. Д-р Тес не възприема присъединяване на Ана в младежка рок-банда, а тинейджърката не приема годеника на майка си. Какво би трябвало да се случи, с цел да влезе всяка от тях в обувките на другата - не пропускайте да видите в лентата, основана по романа на Хедър Хач и Лесли Диксън.
 Шантав петък
Точно в 20.00 ч. се завърта и втората премиера за Деня на Дисни - „ Зоотрополис “ – град като никой различен на света, обитаем с животни от всевъзможен тип. Място, където без значение какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, може да постигнеш всичко. Но когато изпълнената с оптимизъм офицер Джуди Хопс идва в града, бързо схваща, че да си първият заек в полицейски сектор от закоравели животни, по никакъв начин не е елементарно. Твърдо решена да се потвърди, тя се впуска в разплитането на първия с случай,
съюзявайки се с лисицата лъжец – Ник Уайлд.
 Зоотрополис
Не пропускайте вълшебното премеждие - Деня на Дисни по NOVA на 26 декември . А за всички, които се включат в играта на Фейсбук страницата на NOVA от 23 декември, ще има и страхотни тематични награди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР