Шест души, пеещи на сцената с перфектна хореография в автентични

...
Шест души, пеещи на сцената с перфектна хореография в автентични
Коментари Харесай

Шоу с песните на ABBA гостува в София, Велико Търново и Варна

Шест души, пеещи на сцената с съвършена хореография в достоверни костюми. Основният квартет е допълнен с бас китарист и барабанист. Abborn възкресява магията на ABBA. Чрез концерти из Испания, Португалия, Франция, Белгия, Естония, Нидерландия, Чехия, Словакия, Унгария и по целия свят.

Висококачествената интерпретация на стила на шведската именита група стартира през далечната 1999 г. Повече от два милиона фенове на пет хиляди концерта изживяха неповторимата атмосфера на техните осъществявания. Многократно потвърдилото се по целия свят шоу ще ви заведе на отлично и магично странствуване до близкото минало. 



Имитаторите на стила на именитата шведска група идват за три концерта в България. На 10 ноември в София в зала " България ", на 12 ноември във Велико Търново в Семеен кодекс " Васил Левски " и на 14 ноември във Фестивалния и конгресен център във Варна ще има (трибют) концерти на група ABBA.



Нюйоркската презвитерианска болница е разгласила в Spotify ( " Спотифай " ) лист от 40 песни, които са подобаващи за оказване на първа помощ при сърдечен арест - прекъсване на сърцето. Както е известно ръчният заобиколен сърдечен масаж би трябвало да се прави в темп 100 удара в минута. Като една от песните, най-подходящи за такава сърдечна реанимация, доста от дълго време е избрана песента на ABBA Dancing Queen.

Учените от японския университет в Цукуба са изследвали в детайли въздействието на музиката върху най-важните работещи качества - качествата за обмисляне, концентриране, памет и работа в режим на многофункционалност. Оказва се, че точно груув музиката на музиканти като ABBA доста усъвършенства работата на мозъка в това отношение.

И в случай че се наложи да спасявате нечий живот, просто си споомнете някоя от песните на ABBA! И тъй като ни всички в днешно врече работим в режим на многофункционалност, поради нашето ментално, прочувствено и физическо здраве би трябвало да слушаме тези песни и да танцуваме на тази музика, споделят уредниците на шоуто от Балканик Интернешънъл.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР