Шест чисто нови машини влизат на въоръжение на ОП Чистота.

...
Шест чисто нови машини влизат на въоръжение на ОП Чистота.
Коментари Харесай

Чисто нови машини ще чистят улиците на пловдивските райони

Шест чисто нови машини влизат на въоръжение на Оперативна програма " Чистота ". Те са мултифункционални - за метене, миене, поддържане на уличната мрежа и при зимни условия (т.е. ще се употребяват целогодишно). Това става допустимо, откакто пловдивският Общински съвет реши да поеме дълготраен дълг за закупуването им.

" Те са шест на брой, с цел да може по един да обслужва вътрешнокварталните улици във всеки един от административните региони на Пловдив ", описа по този повод за читателите на Plovdiv24.bg шефът на Оперативна програма " Чистота " Иван Стоянов. " През годините обновихме съществуващата техника на общинското дружество, машините, останали от предходните ръководство, към този момент не работят. Ние работим напълно с фабрично нови машини, Евро 6 ", похвали се Стоянов.

И още - с новите машини " Чистота " ще се впише в осъществяване тактиката на Община Пловдив за повишение качеството на атмосферния въздух; ще успее да покрие непрекъснато увеличаващите се дейности; ще покрие и непрекъснато намаляващия щат на дамите, заети с ръчно метене. 

За плюсовете на предстоящите чисто нови метачни машини, както и допустимо ли е Пловдив да захвърли метлите изцяло - вижте изявлението на Иван Стоянов за Plovdiv24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР