Шер се присъедини към гаджето си Александър Едуардс на модното

...
Шер се присъедини към гаджето си Александър Едуардс на модното
Коментари Харесай

Шер пак изненада с младия мъж до себе си

Шер се причисли към гаджето си Александър Едуардс на стилното шоу на Balmain в Париж, потвърждавайки, че сантименталната връзка сред тях се възобновява с нова мощ. 77-годишната изпълнителка на шлагера " Believe " е необятно усмихната, до момента в който се държат за ръце с 37-годишния ѝ другар на ревюто за дамско облекло пролет/лято на първокласната фешън марка на Седмицата на модата в Париж.
 Половин година по-късно - Шер и 40 години по-младият от нея Александър Едуардс са разграничени
Разделена ли е Шер с 40 години по-младото си гадже

И били ли са сгодени въобще

Шер носи черни разкроени панталони с бял блейзър с черни бродирани елементи, както и чифт кожени ботуши. Тя е оставила дългата си коса да се вее свободно. От своя страна Едуардс е облечен в черен костюм върху бяла риза и носи чифт кожени обувки на платформа.

Шер направи епизодична роля на миналогодишното събитие, като се разноски по подиума в прилепнало черно боди и ботуши на платформа. През май източник сподели на TMZ, че двойката, чиято разлика във възрастта е 40 години, се е разделила " няколко седмици " преди този момент.

Новината за раздялата им пристигна малко откакто двамата направиха дебюта си на аления килим на стилното шоу на Versace през март. и Едуардс бяха сантиментално свързани за първи път през ноември 2022 година, откакто бяха видяни да се държат за ръце по време на разходка в Лос Анджелис.

Присъствието им на стилното събитие се случва няколко дни, откакто стана ясно, че Шер е упрекната, че е наела четирима мъже да отвлекат сина ѝ Илайджа Блу Олман от хотелска стая в Ню Йорк, в опит да му попречи да се сдобри със брачната половинка си. Съпругата му Мари Анджела Кинг прецизира, че това се е случило в нощта на годишнината от сватбата ѝ с Олман. По думите ѝ двамата са прекарали 12 дни сами дружно, само че в последния ден на ноември предходната година четирима души са нахлули в хотелската им стая и са отвлекли Олман.
 Организирала ли е Шер отвличането на сина си
Шер упрекната, че е провела отвличането на личния си наследник

Ето кой и какво описа за случая отпреди година

В правосъдните документи е посочено, че съгласно Мари Анджела Кинг един от хипотетичните похитители ѝ е споделил, че е бил нает от майката на брачна половинка ѝ (Шер). Освен това брачната половинка на сина на Шер твърди, че ѝ е било казано, че не ѝ е разрешено да го вижда или да приказва с него, защото е бил изолиран в незнайно за нея лечебно заведение. " Казаха ми също, че няма достъп и до телефона си ", добавя Мари Анджела Кинг. Към момента коментар от Шер по обвиняванията към момента няма. Следващото правосъдно съвещание по бракоразводното дело на сина ѝ е планувано за 27 октомври в Лос Анджелис, напомня Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР