Шер - 750 000 долараБогинята на попмузиката винаги е била

...
Шер - 750 000 долараБогинята на попмузиката винаги е била
Коментари Харесай

Най-скъпите трансформации в Холивуд

Шер - 750 000 $

Богинята на попмузиката постоянно е била любителка на трансформациите - както хирургически, по този начин и артистични. Шер в никакъв случай не е избягвала козметичните си процедури и към момента наподобява ужасно на 70 години.

Като цяло Шер счита, че е похарчила към 750 000 $ за козметични процедури. Като се има поради, че доста интервенции би трябвало да се допълват през годините, не е изненадващо, че сметката на Шер за поддържане на хубостта е висока. Певицата и актриса си е правила интервенции на клепачите, ринопластика, увеличаване на гръдния панер, лифтинг на лицето, стоматологична хирургия и постоянен ботокс.

Иги Азалия - 40 000 $

Австралийската рапърка Иги Азалия претърпя много огромна промяна, откогато се появи за първи път на музикалната сцена. Звездата е разказвала за уголемяването на гърдите си и пластиката на носа, а източници допускат, че е имала и имплант на брадичката, пълнители за устни и покачване на веждите.

Звездата съобщи пред Елън ДеДженерис, че не се е " нуждаела " от интервенция, само че че " това е персонален избор ". Тя сподели: " Всеки, мъж или жена, би трябвало да може да вземе осведомено решение и в случай че искаш да промениш нещо, тогава това зависи от теб ".

Клои Кардашиян - 100 000 $

Не е изненада, че сестрите Кардашиян-Дженър са почитатели на смяната на външния си тип. Около братята и сестрите постоянно са се носели клюки за импланти на дупето и пълнители на устните, само че не е ясно какви тъкмо процедури са си създали. В случая с Клои източниците допускат, че звездата се е подложила на липосукция или е имала инжекции за дупе.

Съдейки по последните фотоси на звездата, наподобява, че КоКо си е направила някои козметични интервенции на лицето. По-рано тя е казвала, че " на пластичната хирургия би трябвало да се гледа съвсем като на грима [...] и не мисля, че в това има нещо неприятно ".

Сюзън Сомърс - 20 000 $

Известна с ролята си на Криси Сноу в сериала " Компанията на тримата ", Сюзън Сомърс шокира публиката, когато през 2010 година се подложи на пластична интервенция. Смята се, че звездата си е направила лифтинг на лицето със стволови кафези, който не е утвърден от FDA. По това време, до момента в който взе участие в телевизионни токшоута, лицето ѝ наподобява подпухнало и неравни.

 

Ники Минаж - 40 000 $

 



 

За множеството хора е ясно, че рапърката Ники Минаж е претърпяла няколко хирургически трансформации. Звездата обаче отхвърля в миналото да е променяла лицето си хирургически, като изяснява острия си нос с контурирането.

 

Смята се, че Ники Минаж е трансферирала мазнини в профил на бедрата си, с цел да направи талията си по-тънка, а задните си елементи - по-големи. Предполага се също, че звездата си е поставила импланти в дупето, нараснала е гърдите си, употребила е пълнители и ботокс. Изпълнителката на " Анаконда " също по този начин е упреквана, че си е правила процедури за изсветляване на кожата.

 

Пийт Бърнс - 300 000 $

 



 

Вокалистът на " Мъртъв или жив " Пийт Бърнс е трагична жертва на несъразмерни пластични интервенции. Смята се, че артистът е имал общо към 300 интервенции, в това число доста коригиращи процедури. За страдание това е довело до това, че изпълнителят на " You Spin Me Round (Like a Record) " има " съскаща " и пухкава кожа.

 

Първоначално Пийт Бърнс е търсил " физическо съвършенство " с козметичните си интервенции. В последна сметка той разяснява за себе си: " Имам скоби, гайки, болтове, шевове, всичко. Аз съм Франкенщайн. " За страдание Пийт Бърнс умира през 2016 година на 57 години.

 

Мег Райън - 30 000 $

 



 

Мег Райън е друга актриса, чиято кариера в последна сметка пострада вследствие на козметичните ѝ интервенции. Не е ясно какви тъкмо процедури е имала актрисата, само че източници допускат, че е имала мазнини или пълнител, трансферирани в бузите ѝ.

 

По тази причина очите на актрисата наподобяват по-малки, което я прави по-малко разпознаваема като цяло. Смята се също по този начин, че Мег Райън си е направила интервенция на носа, пълнители на устните, ботокс и лифтинг на лицето. Като цяло сметката за тези типове процедури е много над 30 000 $.

 

Меган Фокс - 60 000 $

 



 

Може би е изненадващо, че Меган Фокс се е подложила на обилни хирургически процедури. Това обаче е положително увещание, че даже " естествено " изглеждащите холивудски хубавици са похарчили обилни парични средства за поддържане на положителния си външен тип.

 

Смята се, че общо актрисата си е направила три интервенции на носа, увеличаване на гърдите, лазерно възобновяване на кожата, пълнители за бузи, инжекции за устни, покачване на клепачите и ботокс. Очевидно козметичните промени и стоматологичните интервенции на Меган Фокс са ѝ коствали към 60 000 $. Тя обаче в никакъв случай не е говорила за нито една от козметичните си процедури.

 

Доли Партън - 250 000 $

 



 

Друг прочут обожател на пластичната хирургия е Доли Партън. Звездата е израснала в Апалачите и се е възхищавала на локална жена с руса коса, дълги нокти и червило. През годините Доли се преобразява в руса бомба, разяснявайки: " Ще се изненадате какъв брой коства да изглеждаш толкоз на ниска цена ".

 

Доли Партън си е направила няколко интервенции за увеличаване на гърдите, лифтинг на лицето, липосукция, пластика на носа, интервенции на клепачите и покачване на веждите. Тя се майтапи: " Ако видя, че нещо е увиснало или се влачи, отивам да го подрежа, подгъна или изсмуча! "

 

Донатела Версаче - 50 000 $

 



 

Друга жена, която не се опасява от не толкоз естествената хубост, е Донатела Версаче. Всъщност стилната дизайнерка е споделила: " Не имам вяра в изцяло естествената хубост на дамите. " Това е ясно!

 

Не е известно какво тъкмо си е правила Версаче през годините, само че се допуска, че си е правила ботокс, пълнители, лазерни процедури, покачване на веждите и лифтинг на лицето. Въпреки спекулациите, множеството източници са съгласни, че стилната икона в никакъв случай не е правила нищо с носа си. Странно, само че ние сме впечатлени!

 

Мики Рурк - 40 000 $

 



 

Известен с много трагичния си външен тип е и артистът Мики Рурк. Първоначално звездата е хвалена за положителния си външен тип, само че търси хирургическа интервенция поради боксовата си кариера. Актьорът твърди, че лицето му се е увредило от боевете и че е отишъл при неверния хирург, с цел да го поправи.

 

Като цяло Мики Рурк си е направил шест лифтинга на лицето и интервенция на носа. Спекулира се, че звездата е имал и трансплантации на коса... и прекалено много ботокс.

 

Ким Кардашиян - 2 милиона $

 



 

Разбира се, сред тези фотоси на Ким Кардашиян има няколко десетилетия. Въпреки това, тя евентуално наподобява повече на естествената си същина, в сравнение с нейните братя и сестри Кайли и Клои. Въпреки че Ким К. си направи рентгенова фотография на дупето, с цел да потвърди, че няма импланти, звездата несъмнено е имала доста процедури.

 

Смята се, че КиКи си е направила увеличаване на гърдите, промяна на носа, липосукция, покачване на линията на косата, ботокс, покачване на дупето, коремна пластика, увеличаване на брадичката, пълнители за устни и импланти в скулите. Пфу!

 

Майкъл Джексън - 1 милион $

 



 

Ето още една жертва на несъразмерната пластична хирургия - принцът на попа Майкъл Джексън. Звездата живееше с кожно заболяване - витилиго, което караше сектори от кожата му да губят пигментацията си. В резултат на това, както и по други аргументи, звездата изсветлява кожата си.

 

Смята се, че Майкъл Джексън си е направил лифтинг на челото, интервенция на скулите, интервенция на устните и ринопластика. Звездата също по този начин си е направила хлътналост на брадичката, постоянно си е инжектирала пълнители и си е татуирала устни, вежди и очна линия.

 

Деми Мур - 50 000 $

 



 

Повечето хора познават повече актрисата Деми Мур, която наподобява като нещо приблизително сред тези две фотоси. След като стана известна, звездата похарчи към половин милион $ за лифтинг на лицето, ботокс, гръдни импланти и лазерни процедури. Всъщност тя особено си е направила лазерна обработка на бръчките на коленете.

 

Подобно на Джейн Фонда, Мур счита, че процедурите са помогнали на кариерата й. Неотдавна актрисата шокира феновете, когато се разноски по време на Седмицата на модата в Париж, изглеждайки не като себе си.

 

Джейн Фонда - 70 000 $

 



 

Отново има десетилетия сред тези две фотоси, само че актрисата Джейн Фонда е известна с това, че е употребила интервенция, с цел да резервира младостта си. Всъщност звездата е казвала: " Тогава хората изглеждаха по-възрастни. Бих желала да съм задоволително смела, с цел да не си върша пластични интервенции, само че мисля, че си купих едно десетилетие. "

 

Джейн Фонда е признала, че си е направила увеличаване на гърдите, лифтинг на лицето, покачване на очите и работа по челюстта. През 2020 година, на 82-годишна възраст, актрисата Джейн Фонда съобщи, че се отхвърля от пластичната хирургия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР