Шенген? Европейска валута? Иновации в технологиите? Непрестанно преквалифициране на кадри?

...
Шенген? Европейска валута? Иновации в технологиите? Непрестанно преквалифициране на кадри?
Коментари Харесай

Защо България е най-добрата страна за инвестиции в имоти в ЕС?

Шенген? Европейска валута? Иновации в технологиите? Непрестанно преквалифициране на фрагменти? Стабилност на инфлационния %? Всичко това е действителност у нас. Очаква се и 2024 година да бъде доста прогресивна за нашето развиване . Това, несъмнено, въздейства позитивно на стопанската система и на бизнеса . Това са единствено част от обстоятелствата, подкрепящи обстоятелството, че страната ни е извънредно удобна дестинация за вътрешни външни вложения

България на икономическата карта на Европа

Страната ни върви по пътя на стабилизацията поради устрема си за влизането в Шенген и Еврозоната . Правосъдните и финансови промени от всевъзможен порядък издигат България в оценката и на всички огромни рейтингови организации. „ Фич Рейтингс “ удостовери дълготрайния кредитен рейтинг на България в задгранична и локална валута ‘BBB’ с позитивна вероятност , а S&P S&P Global Ratings увеличи вероятността пред рейтинга до позитивна от постоянна с оценка на задгранична и локална валута ‘BBB/A-2’. Това регистрира растеж в капацитета на България неведнъж. Друг фактор е актуалното преодоляване на инфлацията , което започва през ноември на 2023 година

За съпоставяне в Германия , една от най-големите европейски стопански сили, да вземем за пример съществува рецесия с недвижимите парцели . Тя е мощно наранена от спада на имотния пазар, който беше провокиран, откакто възходящите лихвени проценти сложиха завършек на траялия десетилетие взрив. При спад на покупко-продажбите до най-слабите равнища след финансовата рецесия, слабия стопански напредък, продължаващите геополитически рецесии и свиващият се пазар на труда ще продължат, обаче да оказват въздействие върху интензивността и в този бранш, предава „ БНР “. Тепърва през началото на новата година тази рецесия стартира да се овладява.

Инвестиции във вътрешно териториални планове

По мнение на специалисти „ българският бизнесмен е теоретичен да влага в материално имущество и основаването на бизнес “ . Това не е инцидентно, тъй като точно тези аспекти са най-прогресивни сега и бизнес климатът ни е оптимален за тях към. Нека обърнем внимание на бранша на недвижимите парцели . През последното тримесечие на предходната година е стартират градежът  на близо 1600 нови здания на територията на страната, съгласно Национален статистически институт. Това демонстрира възторг от страна на вложителите както и досетливост в плановете от една страна поради огромната конкуренция, а от друга поради огромния интерес на клиентите. В същото време следим и дефицит на хубави приключени парцели .

Според ръководещия шеф Йордан Йорданов на една от най-прогресивните организации за недвижими парцели „ Нов дом 1 “, цените на жилищата в Европа са доста по-високи и по-труднодостъпни, в сравнение с в България. Изключение вършат Испания и Италия, само че там правото на благосъстоятелност не е предпазено както е в България и доста елементарно парцела може да бъде захласнат, а притежателите са лишени от отбрана. Освен това данъчната система в тези страни е с извънредно високи налози и тъкмо това лимитира опцията за осъществени на по къси във времето вложения за осъществяване на висока облага. В България ниските цени и отличните данъчни ставки вършат парцелите желан капиталов инструмент . Освен това българите обичаме сигурните вложения, а парцелите са тъкмо подобен вид инвестиция.

Инвестиционен капацитет

Към момента из страната ни в капиталов проект „ витаят “ извънредно доста конгреси, уъркшопи и стратегии за финансово ограмотяване и повишение знанията по отношение на вложенията .

Много компании също поддържат дребния и огромния вложител . Лидерът в вложенията „ Нов дом 1 “ дава опция на клиентите си да влагат посредством в покупко-продажба на недвижими парцели и неведнъж да усилват финансовия си запас ползвайки основаната през 2014г. стратегия: „ Прави пари, до момента в който си почиваш “. Благодарение на изключителната ниските данъчни ставки в нашата страна и професионализма, иновативността и отличната организация в „ Нов дом 1 “, програмата към този момент 10 година сполучливо осъществя изключителни облаги посредством вложения в парцели . Самият фокус на програмата са вложения, които са краткосрочни, високодоходни и извънредно ниско рискови, последващи желязна логичност и даващи опция на хора с не доста огромни финансови благоприятни условия да влагат умерено. Тази стратегия е просто неповторима и дава опция да се осъществят пасивни облаги , като се следва концепцията, че не би трябвало да оставате парите ви да си почиват, а би трябвало да ги карате да работят за вас. Вашите пари да вършат още пари за вас.

Инвестицията в неподвижен парцел, посредством „ Нов дом 1 “ е с доста високо равнище на сигурност , а приходът е 13+% върху вложената сума с цялостно възобновяване на капитала в края. Българите у нас регистрират блян към развиване в тази посока, с помощта на смяната в своите настройки и присъединяване в сходни начинания за личната си смяна и напредък. Промяната на обществото стартира от тази на индивида.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР