Схемите за избягване на антируските санкции ще обсъдят Владимир Путин

...
Схемите за избягване на антируските санкции ще обсъдят Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин и Си ще обсъдят схеми за избягване на антируските санкции

Схемите за отбягване на антируските наказания ще обсъдят Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин по време на договарянията им в Москва на 20-22 март, отбелязва американският Институтът за проучване на войната, на който се базира организация УНИАН. Интересът на Китай да посредничи в договарянията за преустановяване на войната в Украйна също влиза в дневния ред на договарянията

Както отбелязва институтът в Кремъл оповестиха подписването на някои неуточнени двустранни документи и „ разискване на настоящи въпроси на всеобхватното партньорство сред Русия и Китай “. Си евентуално възнамерява да разиска с Путин схеми за заобикаляне на глобите, с цел да поддържа продажбата и доставката на китайско съоръжение за Русия, споделят анализатори.

Освен това съгласно института Лукашенко оказва помощ на Путин да заобиколи глобите. Наскоро той удостовери, че беларуската промишленост доставя на Русия електронни съставни елементи. Отделно беларуският деспот към този момент подписа съглашения с Китай, съгласно които глобени артикули от Китай ще отиват в Русия през Беларус.

Въпреки ясната помощ на Русия, Пекин ще продължи да се преструва на „ неутрален медиатор “ в договарянията сред Русия и Украйна. „ Си може да се опита да трансформира посредническия си триумф от нормализирането на дипломатическите връзки сред Иран и Саудитска Арабия в по-голямо изпитание за ходатайство в тази война “, предвижда институтът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР