Схемата „Барселона”! Кой, как и защо! 10 дни след публикацията

...
Схемата „Барселона”! Кой, как и защо! 10 дни след публикацията
Коментари Харесай

БОЕЦ: Ето цялата схема „Къща в Барселона”! Кой, как и защо?

Схемата „ Барселона”! Кой, по какъв начин и за какво! 10 дни след обявата на El Periodico за следствието на испанската прокуратура по сигнал на БОЕЦ против Борисов за пране на пари остават без отговор доста въпроси, само че най-важна е схемата, по която Борисов е обезпечил къща в Барселона и първокласен живот на любовницата си. А тя е обикновена.
Разбира се, че Борисов няма „ Къща в Барселона” на свое име. Помните ли „ Кореком”? Българите не можеха да си купуват артикули с долари и марки от тези магазини, тъй като трябваше да потвърждават от къде имат валутата и по тази причина им трябваха другари, най-често тираджии, които имаха публични приходи във валута, на които даваха левове и те им купуваха, каквото им би трябвало и всичко е тъкмо.
Абсолютно същата скица. Борисов съгласно заявените си приходи не бил могъл да си купи къща даже в Брегово, а камо ли в Барселона. В Европа има ефикасни механизми, които биха стопирали сходни покупко-продажби още на стадий банкови прехвърляния и гаранции, в случай че някой с недоказани, или съмнителни приходи се опита да извърши договорка за милиони. Тук на помощ идват „ приятелите” с „ чисти и доказани” приходи – Чаушев, Христов, Саздов и тн. Борисов им „ дава” парите и те купуват къщата в Барселона на любовницата му и всичко е тъкмо. С едно конкретизиране.
Борисов не дава кеш нищо, той им „ дава” публични поръчки и европроекти за асимилиране за десетки милиони, от които те си избиват милионите за барселонската инвестиция. Борисов „ плаща” за къщата с нашите пари. Борисов обезпечава и чадър над бизнеса на своите другари, над 10 години Лукойл не са платили нито един лев налози в България при милиардни обороти! За признателност Златев, Чаушев и тн. апортират една къща за три милиона във компанията на любовницата му в Барселона, която си кара „ поршето” за 70 000 евро по барселонските улици и си наглежда магазина на Шервиньо за още два милиона евро. Ясно че, „ съветската връзка” е на Буда и обкръжението му, а не на испанският вестник, или на вносителите на сигнала.
Затова Борисов отхвърля, че има „ парцел, или къща в Барселона”, само че не отхвърля дали има връзка с Борислава Йовчева и дали детето и е от него. А това не е някаква пикантерия, или жълтина, а същността на схемата. Когато това се потвърди изрично, тогава Борисов е завършил. За в този момент той не отхвърля, а се извива и гърчи, като изпечен измамник тъй като не знае до къде са стигнали в своето следствие испанската прокуратура и каталунската полиция и с какво БОЕЦ разполагаме. Но това единствено удължава мъката му и прави краят му още по пагубен.
БОЕЦ не стопираме да слагаме следните въпроси:
1. Защо Чаушев е апортирал къща за три милиона евро във компанията на Борислава Йовчева, за която самичък споделя, че не я познава?
2. От къде бащата на Борислава Йовчева, Георги Йовчев има 1 750 000 лв. за съучастничество във повдигането на капитала на другата компания обвързвана с Йовчева EMA BGS?
3. Защо магазина на Йовчева затвори незабавно, откакто излезе публикацията в испанският вестник (Биволъ разгласиха видео от ненадейното евакуиране на магазина)?
4. Бойко Борисов ли е татко на детето на Борислава Йовчева?
5. Как Борисов и прокуратурата ще обяснят десетките милиони налети във компаниите на неговите доближени и забъркани в Схемата „ Барселона” и това, че от както е на власт Лукойл не са платили нито лев налози?
6. Защо КПКОНПИ не реагира на същият сигнал на БОЕЦ импортиран още през ноември 2018г?
7. Защо Гешев отхвърли да се сезира по сигнала на БОЕЦ импортиран на 21.02 и да образува наказателно произвеждане против Борисов, а се ‘самосезира” на 24.02 образувайки нищо не значеща „ проверка”, по която да ревизират каквото е угодно на господарите му и да пренебрегват предоставените от нас документи и доказателства?
Това не е просто скандал, това най-тежкият удар против ръководещата ни мафия и персонално против Борисов за последните 10 години. Тоталната нервност, параноя, боязън и готовност на всички свински „ медии” и дежурни матросовци да бранят вожда и да заливат с мръсотия БОЕЦ и публицистите отразяващи тематиката е доказателство за равнището на заплаха, което крие този скандал за тях. Лавината от закани против БОЕЦ също е най-верният лакмус, че сме на прав път. Ударното ПР-ско разпределяне на десетки милиони отново наши пари от Борисов в опит да закрепи властта си също потвърждава нервността в която са изпаднали ръководещите и големият боязън, който ги тресе. Борисов и мафията му гасят сходни пожари по два метода – с репресии и с разпределяне на пари, нашите пари. В момента е в ход целият ченгеджийски боеприпас на мафията.
Продължаваме! Очаквайте идващите дейности на БОЕЦ.
Споделете, тези въпроси са значими и би трябвало да стигнат до всеки.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР