Схема за избягване плащането на данъчни задължения е разкрита при

...
Схема за избягване плащането на данъчни задължения е разкрита при
Коментари Харесай

Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения

Схема за отбягване заплащането на данъчни отговорности е разкрита при спецоперация, извършена на 1 и 2 октомври от чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “, взаимно с представители на Национална агенция за приходите.

В хода на подхванатите дейности е открит случай на комерсиална активност в интернет, водеща до отклоняване от данъчно облагане и отбягване декларирането и внасянето на налози и осигурителни вноски във връзка с голям брой сдружения, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Разкрит е склад, съхраняващ артикули на разнообразни компании, осъществяващи комерсиална активност посредством интернет. При последвалите процесуално-следствени дейности в склада са открити и конфискувани над 9 000 продукта, носещи знаците на предпазени търговски марки, за което в Осмо РУ- Столична дирекция на вътрешните работи е формирано и досъдебно произвеждане. От чиновниците на Национална агенция за приходите е осъществена инвентаризация и са предоставени данъчни проверки. Работа по документиране на цялостната незаконна активност продължава. Продължават дейностите по определяне на всички забъркани лица и търговски сдружения в скица.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР