Схема Джизъса дори имал специална схема, която прилагал. Той се

...
Схема Джизъса дори имал специална схема, която прилагал. Той се
Коментари Харесай

Изловен! Лъсна Позорната Схема На Благой! Цака По 5 Бона На Вип Красавици, Но Не За Това, За Което Си Мислите!

Схема

Джизъса даже имал специфична скица, която ползвал. Той се уговарял с ВИП личност от женски пол да й даде 5 хилядарки, а в подмяна желал да получи единодушието й ПР-ът му да пуска клюки, че той и тя имат връзка. Това е потвърдено работещ способ, с цел да бъдеш непрекъснато в устите на хората и това да ти носи популярност и даже дивиденти.

Подобна била и схемата с Гери-Никол, преди да се залюби със Златка. Само че там бързо се разбра, че връзка сред Джизъса и певицата няма. Двамата обаче нито потвърдиха, че са имали някакви връзки, нито отхвърлиха.

Благой работил по метода си от години. Затова и мнозина се усъмниха при започване на връзката му със Златка Райкова, че двамата се събират по взаимна полза и с цел да подвигат звук към себе си с мнима връзка.

Между тях обаче пламна обич, или най-малко по този начин наподобява към този момент. Така Георгиев съумя да спести 5 бона, защото се хвана с една от най-скандалните дами, която му обезпечи трайно място в медиите. При това напълно гратис. Действията им в „ Биг Брадър “ също ги направиха много настоящи.

В момента двамата са на отмора в Дубай. Те обаче не са сами. Радо Тушев и Азис, за които се допуска, че имат интимна връзка също са там. Златка и Азис очевидно са изгладили връзките си. Преди години двамата имаха сдърпване в дискотека. Тогава Азис назова Райкова „ селянка “, а тя му раздаде тупаници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР